Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
fu...n
Telefon numarası doğrulandı
hakan bey için ne yazmalıyım bilemiyorum...kızımın sağlığını önce allaha sonra hakan beye borçluyum bize yeniden hayat verdi.hekimliğinin yanı sırs insanlığı tartışılmaz.eğer hakan beye verilecek puanı soruyorsanız sonsuzluk işareti tam puan olurdu.
me...n
Telefon numarası doğrulandı
Ben ses tellerimdeki sorun için gittim.Son derece özverili ve mesleğini seven bir hekim izlenimi verdi.Ayrıca hastaya yaklaşımı güven uyandırıyor.İlk oğlumun kulagı için gitmiştim ondada aynı izlenimi verdi.Bana MLS ameliyatı için 26 Nisana gün verdi.Umarım ameliyatım da iyi sonuç verir.Tabi insan yinede endişeleniyor.
Hüseyin Hakan Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Hakan Avcı, Genel Cerrahi.
Hüseyin Hakan Avcı adresi nerede?Hüseyin Hakan Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkkuyusu Mahallesi Mars Mabedi Caddesi No: 33/35 Bodrum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Hakan Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Hakan Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Hakan Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Hakan Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Hakan Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Hakan Avcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hüseyin Hakan Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bodrum civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar