es...2
Çok ilgili iyi bir doktor annemin omuzundaki kırık için gittik ilgisinden dolayı teşekkür ederiz iyiki böyle doktorlarımız var
Paramparça olmuş ayak bileğimi toparlayıp beni ayağa kaldıran adam Allah cc senden razı olsun. E Sezer
ku...7
Diz için muayeneye gitmiştik daha önce. Çok ilgilendi sağolsun ve çok güler yüzlü bir doktor. Kendilerine çok teşekkür ederiz
bc...3
Eşim 2015 yılında geçirmiş olduğu yaralanmlı trafik kazasına binaen sal el ve ayak bilek kısmınsa oluşan hasarların tedavisi için 2016 yılı haziran ayına kadar kendisi ile defalarca görüştük hekimlik bilgisinin yanın da ilgisi ve güler yüzlü mütevazı yapısı bizi gayet memnun etmiştir. Kendisine çok teşekür ederim. Şu an izmir de olmamızdan dolayı kendisini ziyaret edemiyoruz ancak, başarılarının devamını diliyorum.
şe....
Omuz amelıyatı yaptı benı cok ıyı hıssedıyorum kendımı hocamıza sukranlarımı sunuyorum gayet ıyı doktor tavsiye. ederım
ha...n
2011 yılının kasım ayında aşil tendon ameliyatımı yaptı.doktorum gayet iyi , neler yapıp yapmayacağı her kontrole gittiğimde güleryüzlü sorularıma yanıt veriyor henüz yürümeye başlayamadım inşallah kısa zamanda yürümeye başlarım
Hüseyin İret isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin İret, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Hüseyin İret adresi nerede?Hüseyin İret şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mah. SağlIk Sok, Safranbolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin İret isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin İret online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin İret isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin İret bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin İret ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin İret hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hüseyin İret hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.