Psikiyatri Randevusu
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
se...ı
Hüseyin Bey hastasına karşı anlayışlı, kibar ve karşısındakini son derece rahatlatıcı davranan bir psikiyatrist. Psikiyatrist olmasının yanında psikoterapist de olmasının danışanına bütüncül bakabilmesini sağladığını düşünüyorum. Kendisine farklı bir psikiyatristten tanı aldığımı belirterek başvurdum, Hüseyin Bey böyle bir durum olmadığını düşündü ve bana detaylıca neden böyle düşündüğünü açıklayıp ciddi anlamda beni rahatlattı. Tedavi sürecinin başında olmamızla birlilkte ben kendisinden aldığım seanstan çok memnun kaldım.
Huseyin bey ile terapim surecinde hayatimda gercekten etkili ve faydali aliskanliklar kazaniyorum. Farkindaligimi arttirarak sorunlari cozmemi sagliyor. Terapi surecinin faydasini goruyorum somut olarak, calismanin en cok fayda sagladigi terapistim simdiye kadar kendisi.
g....d
Tedavi sürecime başladığımdan beri çok yol katettim. Hüseyin hocam çok saygılı ve kibar bir doktor.Kız kardeşim sayesinde kendisine ulaştım.Okb tedavisi için gidiyorum.Temizlik ve mikrop takıntım var. Hem ilaç tedavisi hem terapi alıyorum. Verdiği terapi çok faydalı. Sorunlarıma en açıklayıcı ve ayrıntılı bir şekilde terapi yapıyor. Terapi bittiğinde ödevler veriyor ve diğer seanslarda ödevlerimi kontrol ediyor. Deftere ayrıntılı notlar aldırıp ikna olmamı sağlıyor. Sayesinde çok güzel yol katettim.2 ay oldu hem de sigarayı bıraktım. Kendisi her konuda bilgili ve bunu karşısındakine uygulatabilen bir hekim. Ayrıca Kullandığım iki tane ilaç var. İlaçların da faydasını görüyorum. Hiç düşünmeden Hüseyin hocam'a tedaviye ve terapiye gelebilirsiniz. Özellikle psikoterapide sonuç odaklı terapi yapıyor. Yaklaşık 8-9 seansım daha kaldı.Terapi almak ve tedavi olmak için tüm hastalar hiç düşünmeden gidebilir. Ben çok memnunum siz de memnun olursunuz.
ay...n
Yıllar boyunca süregelen erteleme düzensizlik ve bunun gibi bir çok durumu olan biri olarak sakince dinleyerek yerinde SORULAR sorup gerçeği yönlendirdi. Bundan sonraki süreç için emin adımlarla ilerleyebileceğimi inanıyorum Süreçlerim şimdiden düzelmeye başladı
öm....
Hüseyin beye içinden çıkamadığım bazı sorunlardan dolayı başvurdum. Kendisi ilk seansı tamamen beni tanımak ve problemleri tespit etmek adına can kulağıyla dinleyerek geçirdi ve ağır bir depresyon tanısı koydu.Devam eden seanslarda ilaç takviyeleriyle tedavime devam etti. Kendisi çok ilgili,nazik,güler yüzlü ve candan bir insan. İçe kapanık bir insan olmama rağmen çok rahat bir şekilde kendimi ifade edebilmemi sağladı. Sonraki randevularıma da seve seve gideceğim.
Hüseyin beyden 1 senedir destek alıyorum. Anksiyete, kaygı bozukluğu, sürekli depresyonda olma halindeydim. Yaşadığım tramvalara olay örgüsü şeklinde yaklaştı ve hiç düşünmeyi bilmediğim bir açıdan düşünmemi öğretti diyebilirim. Tüm seanslarımdan memnun kaldım. İlaç desteği alırken tahlillerimle yakından ilgilendi ve ilaca alışma sürecimde tüm sorularıma samimiyetle cevap aldım. İyi ki Hüseyin beyle yollarımız kesişmiş. Destek almaya devam ediyorum. Kendimi 1 yılda çok fazla yol katetmiş ve değişmiş hissediyorum. Hayattan zevk almayı ve mutlu olmayı öğrendim.
d.....
Hüseyin Bey beklentileri karşılayan, kendi kendimize farkındalık sağlayan bir doktor. İyi bir sohbet çerçevesinde seanslarımız geçiyor. 8-10 seans görüşme sağladım ve devam ediyorum. Seanslardan sonra daha iyi hissedip, daha net kararlar alıp bu kararları daha iyi uygulayabiliyorum. Aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
Hüseyin Bey'den çok memnunum. Oğlumla aramdaki birçok sorunu çok güzel çözdü. Göremediğimiz, fark edemediğimiz şeyleri fark etmemizi sağladı. 4 aydır görüşme sağlıyoruz. Hüseyin Bey doktor ve kişisel olarak çok iyi birisi. İnsan ona baktığı zaman kendisini iyi ve rahat hissediyor.
c.....
Bana çok iyi geldi Hüseyin beyin görüşleri çok güzel ilgilendi sorularıda oldukça başarılıydı en detaylı yerlerinden aldı farklı bakış açısına sahip oldum
Hüseyin beyle ağır depresyon sürecimde tanıştık psikoterapiyle başladığım zamanla şimdiki halim arasında çok fark var hayatım ve hayata bakış açım değişti. Yürüdüğünüz yolda sıkıntıları, acıları, üzüntüleri, kayıpları, kaygıları, korkuları, biraz fazlasının bizi sıkıntıya soktuğu hangi duyguyu yaşıyorsanız cesaret edin ve psikoterapi yoluna girin emin olun her türlü siz kazançlı çıkacaksınız. Bu yolcuğu Hüseyin beyle yapmanızı tavsiye ederim. Zira kendisi işinde çok başarılı, gerçekçi ve merhametli bir doktor.
Hüseyin Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Kara, Psikiyatri. Size Hüseyin Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Psikanaliz.
Hüseyin Kara adresi nerede?Hüseyin Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Etiler mah. Evliya Çelebi cad. Remel Plaza no:23/204 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hüseyin Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Kara tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Hüseyin Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Kara hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Kara tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler