Etiler mah. Evliya Çelebi cad. Remel Plaza no:23/204, Muratpaşa, Antalya

Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +35 daha fazla

Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Uzm.Dr.Hüseyin Kara

2015 yılında başladığım Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda 2019 yılında ‘Opiyat kullanım bozukluğu olan hastalarda serum leptin ve ghrelin seviyeleri ile yoksunluk ve aşerme arasındaki ilişki’ başlıklı uzmanlık tezi ile Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldum. 2019-2021 yılları arasında Hakkari Devlet Hastanesi’nde devlet hizmet yükümlülüğümü tamamladım. Hakkari Devlet Hastanesi’nde 4 ay Başhekim yardımcısı, 10 ay Başhekim olarak çalıştım. Başhekim olarak çalıştığım süreçte Hakkari Valiliği tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildim. Bu süreçte Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu İlk ve Acil Yardım Programı’nda Sağlık Psikolojisi dersini anlattım.

Konum: Uzm.Dr.Hüseyin Kara Psikiyatri Randevusu

Hüseyin Bey hastasına karşı anlayışlı, kibar ve karşısındakini son derece rahatlatıcı davranan bir psikiyatrist. Psikiyatrist olmasının yanında psikoterapist de olmasının danışanına bütüncül bakabilmesini sağladığını düşünüyorum. Kendisine farklı bir psikiyatristten tanı aldığımı belirterek başvurdum, Hüseyin Bey böyle bir durum olmadığını düşündü ve bana detaylıca neden böyle düşündüğünü açıklayıp ciddi anlamda beni rahatlattı. Tedavi sürecinin başında olmamızla birlilkte ben kendisinden aldığım seanstan çok memnun kaldım.

Konum: Uzm.Dr.Hüseyin Kara Psikiyatri Randevusu

Huseyin bey ile terapim surecinde hayatimda gercekten etkili ve faydali aliskanliklar kazaniyorum. Farkindaligimi arttirarak sorunlari cozmemi sagliyor. Terapi surecinin faydasini goruyorum somut olarak, calismanin en cok fayda sagladigi terapistim simdiye kadar kendisi.

Konum: Uzm.Dr.Hüseyin Kara Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi

Tedavi sürecime başladığımdan beri çok yol katettim. Hüseyin hocam çok saygılı ve kibar bir doktor.Kız kardeşim sayesinde kendisine ulaştım.Okb tedavisi için gidiyorum.Temizlik ve mikrop takıntım var. Hem ilaç tedavisi hem terapi alıyorum. Verdiği terapi çok faydalı. Sorunlarıma en açıklayıcı ve ayrıntılı bir şekilde terapi yapıyor. Terapi bittiğinde ödevler veriyor ve diğer seanslarda ödevlerimi kontrol ediyor. Deftere ayrıntılı notlar aldırıp ikna olmamı sağlıyor. Sayesinde çok güzel yol katettim.2 ay oldu hem de sigarayı bıraktım. Kendisi her konuda bilgili ve bunu karşısındakine uygulatabilen bir hekim. Ayrıca Kullandığım iki tane ilaç var. İlaçların da faydasını görüyorum. Hiç düşünmeden Hüseyin hocam'a tedaviye ve terapiye gelebilirsiniz. Özellikle psikoterapide sonuç odaklı terapi yapıyor. Yaklaşık 8-9 seansım daha kaldı.Terapi almak ve tedavi olmak için tüm hastalar hiç düşünmeden gidebilir. Ben çok memnunum siz de memnun olursunuz.

Konum: Uzm.Dr.Hüseyin Kara Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği

Yıllar boyunca süregelen erteleme düzensizlik ve bunun gibi bir çok durumu olan biri olarak sakince dinleyerek yerinde SORULAR sorup gerçeği yönlendirdi. Bundan sonraki süreç için emin adımlarla ilerleyebileceğimi inanıyorum Süreçlerim şimdiden düzelmeye başladı

Ö
Konum: Uzm.Dr.Hüseyin Kara Psikiyatri Randevusu

Hüseyin beye içinden çıkamadığım bazı sorunlardan dolayı başvurdum. Kendisi ilk seansı tamamen beni tanımak ve problemleri tespit etmek adına can kulağıyla dinleyerek geçirdi ve ağır bir depresyon tanısı koydu.Devam eden seanslarda ilaç takviyeleriyle tedavime devam etti. Kendisi çok ilgili,nazik,güler yüzlü ve candan bir insan. İçe kapanık bir insan olmama rağmen çok rahat bir şekilde kendimi ifade edebilmemi sağladı. Sonraki randevularıma da seve seve gideceğim.

Konum: Uzm.Dr.Hüseyin Kara Psikiyatri Randevusu

Hüseyin beyden 1 senedir destek alıyorum. Anksiyete, kaygı bozukluğu, sürekli depresyonda olma halindeydim. Yaşadığım tramvalara olay örgüsü şeklinde yaklaştı ve hiç düşünmeyi bilmediğim bir açıdan düşünmemi öğretti diyebilirim. Tüm seanslarımdan memnun kaldım. İlaç desteği alırken tahlillerimle yakından ilgilendi ve ilaca alışma sürecimde tüm sorularıma samimiyetle cevap aldım. İyi ki Hüseyin beyle yollarımız kesişmiş. Destek almaya devam ediyorum. Kendimi 1 yılda çok fazla yol katetmiş ve değişmiş hissediyorum. Hayattan zevk almayı ve mutlu olmayı öğrendim.

Hüseyin Bey beklentileri karşılayan, kendi kendimize farkındalık sağlayan bir doktor. İyi bir sohbet çerçevesinde seanslarımız geçiyor. 8-10 seans görüşme sağladım ve devam ediyorum. Seanslardan sonra daha iyi hissedip, daha net kararlar alıp bu kararları daha iyi uygulayabiliyorum. Aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.

Hüseyin Bey'den çok memnunum. Oğlumla aramdaki birçok sorunu çok güzel çözdü. Göremediğimiz, fark edemediğimiz şeyleri fark etmemizi sağladı. 4 aydır görüşme sağlıyoruz. Hüseyin Bey doktor ve kişisel olarak çok iyi birisi. İnsan ona baktığı zaman kendisini iyi ve rahat hissediyor.

C
Konum: Uzm.Dr.Hüseyin Kara Psikiyatri Randevusu

Bana çok iyi geldi Hüseyin beyin görüşleri çok güzel ilgilendi sorularıda oldukça başarılıydı en detaylı yerlerinden aldı farklı bakış açısına sahip oldum

Konum: Uzm.Dr.Hüseyin Kara Psikiyatri Randevusu

Hüseyin beyle ağır depresyon sürecimde tanıştık psikoterapiyle başladığım zamanla şimdiki halim arasında çok fark var hayatım ve hayata bakış açım değişti. Yürüdüğünüz yolda sıkıntıları, acıları, üzüntüleri, kayıpları, kaygıları, korkuları, biraz fazlasının bizi sıkıntıya soktuğu hangi duyguyu yaşıyorsanız cesaret edin ve psikoterapi yoluna girin emin olun her türlü siz kazançlı çıkacaksınız. Bu yolcuğu Hüseyin beyle yapmanızı tavsiye ederim. Zira kendisi işinde çok başarılı, gerçekçi ve merhametli bir doktor.