Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
1982 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.
6 yıl boyunca zorunlu hizmetini Afyon'a bağlı kazalarda çalışarak tamamladı.
İhtisasını Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Noroloji bölümünde tamamladı.
Çalışmalarında yeni teknoloji ekipmanlarını kullanmaya özen göstermektedir.
Sürekli mesleki toplantılara katılarak kendini geliştirmektedir.
6 yıl boyunca zorunlu hizmetini Afyon'a bağlı kazalarda çalışarak tamamladı.
Çalışmalarında yeni teknoloji ekipmanlarını kullanmaya özen göstermektedir.
Sürekli mesleki toplantılara katılarak kendini geliştirmektedir.
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ne...n
Telefon numarası doğrulandı
BEN BAŞTA HÜSEYİN KAŞIKCI CAN HASTANESİNİN TÜM DOKTORLARINA VE TÜM CALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM SALİHLİDE BU KADAR İLGİLİ HASTALARINA DEĞER VEREN BİR HASTENE OLDUĞU İCİN COK MUTLU OLDUM TEKRAR TÜM DOKTORLARINA TŞKR COK SAĞOLUN İYİKKİ VARSINIZ
ne...n
Telefon numarası doğrulandı
Hüseyin Kaşıkçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Kaşıkçı, Nöroloji.
Hüseyin Kaşıkçı adresi nerede?Hüseyin Kaşıkçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Avar Caddesi No: 124 Salihli
- Avar Caddesi No: 123 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Kaşıkçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Kaşıkçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Kaşıkçı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Kaşıkçı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Kaşıkçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Kaşıkçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Kaşıkçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Kaşıkçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hüseyin Kaşıkçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Salihli civarındaki ilçelerden bazıları