Karaciğer Kisti
Yenidoğan Cerrahisi
Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi
Çocuklarda Kabızlık
Özel Avrasya Hospital
2007-2010 yılları arasında Gaziantep Çocuk Hastanesi'nde zorunlu devlet hizmeti görevini yaptım. Askerlik hizmetimi Diyarbakır Asker Hastanesi'nde yaptıktan sonra 2010 yılında bir süre Haseki Egitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniği'nde görev yaptım. Aynı yıl Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı'nın kurulmasında görev aldım ve yaklaşık iki yıl anabilim dalı başkanlığı yaptım. 2015 yılında doçent oldum. Evli ve iki çocuk babasıyım.
www.drhuseyinkilincaslan.com
k...
Hüseyin hocaya sünnet için başvurduk. İşinde uzman, başarılı birisi. Kendisinden çok memnun kaldık. Beşeri ilişkileri de çok iyi. Sünnetten sonra ne enfeksiyon kaldı ne bebeğimin ağlamaları kaldı.
z....)
2 oğlum var. İlk oğlumun sünnetini kendisinde yaptırdım. Çok memnun kalmıştım. 4 sene sonra 2. oğlumun sünnetini de kendisinde yaptırdık. 17 günlüktü. Hiçbir sorun yaşamadık. Başarılı bir operasyon geçirdik. İlgi ve alakası çok iyiydi. Operasyondan sonra resim atıp soru sorduğumda hemen cevap verdi. Saat hiç fark etmedi.
t....)
Oğlum için başvurduk. Tavsiye üzerine gittik. Oğlum sünnet oldu. Yaptığı operasyondan memnun kaldık. Tedavi öncesinde ve sonrasında açıklamalarını yapıyor. Sorduğumuz sorulara her zaman cevap alabildik. Çok ilgili bir doktor.
k....)
Bebeğimin gizli testis sorunu vardı. Çok fazla doktorla görüştüm. Farklı bir doktorun tavsiyesiyle kendisine başvurduk. Muayene etti. Sonrasında ameliyat oldu. Ameliyat öncesinde ve sonrasında çok ilgilendi. İyi ki kendisini tercih etmişim. Çocuk cerrahi konusunda en iyi doktorlardan birisi. Hasta takibi çok iyi.
g....)
Gayet memnunum kendisinden. 4 aylıkken sünnetimizi yaptırdık. Oğlumun kolunda beze vardı, onu aldırdık. Saat kaç olursa olsun istediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. Bir daha yolum düşerse yine kendisini tercih ederim. Hüseyin Bey çok ilgili ve alakalı bir doktor. Çok sempatik ve güler yüzlü birisi.
t....)
Doktor tavsiyesiyle başvurduk. İlk sünnet ameliyatı oldu. Su fıtığı rahatsızlığı vardı. Aynı zamanda yumurtası yukarıdaydı. 2 yaşına kadar takip etti. Su fıtığı ameliyatı oldu ve yumurtalıklarını indirdi. 2 sürecimizde çok iyi geçti. Dikişleri de iyileşmek üzere. Hocamızın takibi çok iyi. Hiçbir sorun yaşamadık. Hüseyin Bey çocuklarla çok ilgileniyor. Hastasını ve hasta yakınını unutmuyor. Hafızası çok güçlü ve iyi bir doktor. 2 yaşında olduğu için kaygılarımız vardı. Bizi çok rahatlattı. Gözüm arkada kalmadı. Kendisine çok güveniyorum.
ö...
Oğlumun tiroglossal kist rahatsızlığı sebebiyle doktor arayışına girmiştik. Araştırma yaparken kendisinin videolarına denk geldik. İzledik ve hemen randevu aldık. İlk görüşmede bize bilgisiyle, açıklamalarıyla ve insancıl yaklaşımıyla güven verdi. Ameliyat olmaya karar verdik. Operasyon öncesi, sonrası bizi hiç yalnız bırakmadı. İstediğimiz her anda ulaştık. Defalarca kontrole çağırdı, çocuğumla fazlasıyla ilgilendi. Doktorumuzu kesinlikle tavsiye ederiz.
t....)
Oğlumun sünneti için kendisine başvurdum. Oğlum sünnet oldu. Çok başarılı bir operasyon geçirdi. Şu an çocuğumda sorun veya sıkıntı yok. Ulaşılabilen bir doktor. Her konuda yardımcı oldular. Biz de memnun kaldık.
z....)
İyi ve güler yüzlü bir doktor. Oğlumu muayene etti. Doğuştan kasık fıtığı vardı. Ameliyat günü ayarlandı. Ameliyat oldu. Gün içerisinde taburcu edildi. Şu an hiçbir sıkıntı yok. Ekibi de çok iyi. Hocamız takiplere devam ediyor. Kontrollere gidip geliyoruz. Her zaman 7/24 ulaşabiliyorum. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı bilgilendirmeleri de yaptı. Biz kendisinden memnunuz.
z....)
Tiroglossal kist ameliyatı için başvurduk. Ameliyatı güzel geçti. Hiçbir sorun yaşamadık. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamaları yapıyor. İlgili ve alakalı bir doktor. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Bu çok önemli bir şey bence. Kontrollere gidip geliyoruz. Genel olarak memnunuz.
Hüseyin Kılınçaslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Kılınçaslan, Çocuk Cerrahisi. Size Hüseyin Kılınçaslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lokal Anestezi, Yenidoğan Cerrahisi, Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi, Kasık Fıtığı Cerrahisi, Karaciğer Kisti, Randevu, Hidrosel Ameliyatı, Bebek Sünneti, Çocuklarda Kabızlık.
Hüseyin Kılınçaslan adresi nerede?Hüseyin Kılınçaslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Hekimsuyu Caddesi No:26/34 Küçükköy Gaziosmanpaşa
- Beştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Kılınçaslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Kılınçaslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Kılınçaslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Kılınçaslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Kılınçaslan hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Kılınçaslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Kılınçaslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Kılınçaslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Kılınçaslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 65 hasta / danışan, Hüseyin Kılınçaslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Kılınçaslan hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Kılınçaslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, SGK, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziosmanpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları