Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk beslenme bozuklukları izleme
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Astım
se...ı
Hüseyin Bey kızımızın aylık kontrollerini takip ediyor ve çok memnunuz gayet doğal samimi anlatımıyla bizi doğru yönlendirdiğini düşünüyorum. Kızımız 8 aylık çok şükür önemli bir hastalık yaşamadık ama 1 haftada 2 sorunumuzu gayet net bir sekılde çözüp bizi rahatlattı umarız kızımın büyüme evresınde kendisiyle devam ederiz..
p.....
Merhabalar, Medicana Ataşehir Hastanesinde yapmış olduğum doğum sonrasında bebeğimizin düzenli kontrolleri sayesinde Hüseyin Hocamız ile yollarımız kesişti. Daha ilk randevumuza girip çıktığımızda eşim ile birlikte dedik ki bebeğimizin doktoru Hüseyin Bey olmalı. Her şekilde bilgi aktarımı iletişimi kişiye saygısı çocuklara olan ilgisi ve bilgisi gerçekten takdir edilesi. Tereddüt etmeden çocuklarımızı emanet edebileceğimiz doktorların olması ne güzel. Çocuklarımız ve sağlıkları için bu yorumu borç bilip paylaşmak istedik. İyi insanlar iyi ki var.
e....a
İlgisiyle, bilgisiyle, yaklaşımıyla hepimize ilaç gibi gelen çocuğumuzun mükemmel doktoru. Bronşit, yüksek ateş rahatsızlıklarıyla kendisini sık sık ziyaret edip olumlu tedaviler aldık. İyi ki yolumuz kesişmiş çocuğumuzun sağlığı ile ilgili çok şey borçluyuz
bü...ı
Hüseyin beyle 2 aylık bebeğimi götürdüğüm acil serviste tanıştık. Bebeğimin sürekli ağlama ve aç olmasına rağmen emememe sorunu vardı. Daha önce gittiğim doktorlar bu durumu çok önemsemezken hüseyin bey bebeğimde laktoz intoleransı olduğunu söyledi ve tedavi ekledi. Muayene sonrası 2. Günde bebeğim rahatladı ve ağlamaları azaldı gayet güzel emebiliyor. Çok teşekkür ediyorum, bundan sonraki takiplerimizde mutlaka kendisine gideceğiz. Herkese tavsiye ediyorum çok ilgili bir doktor.
vo...k
Hüseyin hocamla tatil dönüşü nöbetçi olduğu gece şansa tanıştık,iki çocuğumuzda olan ishal ve kusmaya bağlı olarak rahatsızlarını yaptığı testler ve muayne ile çocukalarımızı çok rahatlattı.Uyguladığı tedavi,takip süreci ve çocuklarımıza yaklaşımıyla bizim ve çocuklarımızın üzerinde olumlu etki bıraktı.Başarılarının devamını dilerim….
z.....
6 yaşındaki kızımın kusma şikayeti ile acile gitmiştik orada tanıştık Allah razı olsun tepeden tırnağa muayene etti hatta alerjik durumlarımız vardı onun için bile hemen krem vs. Verdi gerekli olan testleri yaptı bizimle ilgilendi bilgilendirme yaptı çok naif bir insan.
c....k
Merhabalar. Çok önemli. Ben Hüseyin Kıyak beye acilde rastladım. 5 gundur atesi olan ve 2 gundur antibiyotik kullanan bebegimi bir pazar aksami saat 11 de acile goturmem sonuci karşılaştık. Bebegime sadece yuzune ve bogazina bakip Kawasaki hastalığı olabilir dedi. İlk defa duymuştuk esimle. Bizim panik durumumuzu görüp bize ayrintili anlatti hastaligi ve hastaneye yatis yapildi. Sabah kardiyoloji doktoru geldi ve eko sonucu Kawasaki hastalığı teshisi konuldu. Hastaligi okuyunca Allah Hüseyin Kıyak beye uzun omurler versin dedim. Sakin kibar uzun uzun anlatır ve sağolsun her zaman yanimizda tatillerinde bile telefonla dönüş yapar.
al...e
14 aylık bebeğimi yüksek ateş şikayeti acilen götürdüğümde tesadüfen tanıştığım ve görür görmez çocuğuma salgın hastalık varlığı nedeni ile ilgili testi yapıp doğru karar veren doğru tedaviyi uygulayan ilk andaki müdahalesi ile bizi hastalıktan çabuk kurtaran doktor Bundan sonra çocuğumun rutin kontrollerini onunla devam edeceğim Allah böyle doktorlarımızı eksik etmesin
Hüseyin Kıyak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Kıyak, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Hüseyin Kıyak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Normal Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Hüseyin Kıyak adresi nerede?Hüseyin Kıyak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Kıyak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Kıyak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Kıyak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Kıyak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Kıyak hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Kıyak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Kıyak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Kıyak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Kıyak hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hüseyin Kıyak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Kıyak hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Kıyak, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hüseyin Kıyak ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla