Histerosalpingografi (HSG)
Giresun Özel Kent Hastanesi
Rahim Filmi
Fevzi Çakmak Mah. Orhan Yılmaz Cad. No-79, Giresun
Giresun Özel Kent Hastanesi
Doktorcuğum nezdinde tüm çalışanların tıp bayramını kutlarız.İlgi ve alakalarından dolayı Minnettarız kendisine ve hastanesine...Hasta olarak güven duygusu benim için çok önemli idi .çok memnun kaldık.Teşekkür ederiz. allah razı olsun .
ay...u
DOKTORUMUN USTUNE KESINLIKLE DOKTOR TANIMAM GULERYUZUYLE MANEVI DESTEGIYLE INSAN DERDINI UNUTUYO GERCEKTEN HASTALARIYLA CANI GONULDEN GULERYUZUYLE KARSILAYAN DOKTORUM
nu...ı
Hastelığı süresince, annemden manevi desteğini esirgemeyen ve onu psikoljik olarak rahatlatan doktorumuza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Hüseyin Bey gerek iletişimiyle gerekse alçak gönüllüğüyle ender rastlanan doktorlardan biri.Onu tanıdığımız için ne mutlu bizlere...
su...i
Ben hayatım bu kadar sıcak kanlı güler yüzlü doktora rastlamadım.herşeye pozitif yaklaşıyor.insan kendini onun yanında aileden biri gibi hissediyor cok memnunun arkadaşlarımı ve herkese onu tavsiye ediyorum.böyle bir doktorum oldugu icin cok mutluyum en iyi başarılar onunla olsun dualarım hep onunla.
sa...n
TEDAVİM SÜRESİNDE MANEVİ OLARAK DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN DR.MA SEVGİLERİMLE.GÜLEYÜZLÜLÜĞÜ,İLGİ VE ALAKASI İLE ÜZERİNE DR.TANIMAM.GERÇEKTEN BRANŞI KONUSUNDA ÇOK AMAAAAAA ÇOK İYİ BİR DR.SEVGİLERİMLE TÜRKMEN AİLESİ
a....t
Mükemmel bir doktor, üzerine tanımam. Bizi doğru yönlendirmesi, ilgisi, alakası, arkadaşlığı... Hastasının derdini sahiplenen onunla üzülen gülen müthiş bir insan... Adam diyorum başka da birşey demiyorum... Çok teşekkürler...
pa...a
o harika bir doktor kendisine en içten dileklerimle teşekkür ediyorum.Meslek hayatındaki başarılarının devamını dilerim.Yüzünüzdeki gülücük hiç sönmesin...
bi...e
çok şey borçluyum doktorumuza beni önce ALLAH sonra doktorum yıllarca cektiğimiz hastalıktan hem maddi hem manevi kurtardı hastalığımın ne olduğunu anladık okadar anlatılacaklarım varki yazsam burya sığmaz yüzünün gülerliği eşime ve bana desteğiyle bizi hayata kavuşturdu sonsuz tşklr başarıların devamını diliyoruz İNCE ailesi ...
d....u
Hüseyin Bey,gayet ilgili,güler yüzlü ve hastasına moral aşılayan değerli bir doktordur,bu özellikleriyle de meslektaşları arasında öne çıkar.
Hüseyin Mıhçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Mıhçı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hüseyin Mıhçı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Hüseyin Mıhçı adresi nerede?Hüseyin Mıhçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mah. Orhan Yılmaz Cad. No-79 Giresun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Mıhçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Mıhçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Mıhçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Mıhçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Mıhçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Mıhçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Hüseyin Mıhçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.