Bağımlılık Danışmanlığı
Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği
Evlilik Terapisi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Avicenna Kartal Umut Hastanesi
Görsel İşitsel Sayı Dizileri Testi B formu (GİSD-B)
Hamilton Anksiyete Değerlendirme Ölçeği
Rorschach Testi
Stroop Test
Tematik Algı Testi
Avicenna Kartal Umut Hastanesi
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
WAIS Zeka Testi
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
İlişki Terapisi
İşaretleme Testi
Avicenna Kartal Umut Hastanesi
Ben çok memnunum. Kendisi çok ilgili bir doktor. Geçen sene nisan ayından beridir Hüseyin hocadan danışmanlık hizmeti alıyorum. Mükemmel bir hoca. Kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Geldiğim şikayetten dolayı daha iyi yol kat ettim. Şu anda çok memnunum ve devam edeceğim.
Hüseyin Bey gayet iyi, başarılı bir doktor. Kendisini tavsiye ederim. Yaklaşık 4 yıldır görüşme sağlıyorum. Görüşmelerimizden sonra gayet iyiyim, rahatlıyorum. Aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum. Hüseyin Bey iyi ki var.
se...
Bir gece ansızın gelen bir rahatsızlıkla gece boyunca bir devlet hastanesinde derdime derman arayıp durdum sabahında kendimi tavsiye üzerine Hüseyin hocada buldum teşhisim koyuldu panik atak ve anksiyete bozukluğu hem espirili güleryüzlü karşılaması yargılamaması anlaması ve dinlemesi yol gösterici Babacan yaklaşımı ve kullandırdığı ilaçlarla 3 hafta içerisinde hızlı bir çözüm almama sebep oldu kendisiyle tanıştığım için ve hastası olduğum için çok mutluyum güveniyorum kendisine her aradığımda mutlaka dönüş yaptı ve ilgilendi allah razı olsun şuan bebeğim olucaktı için ilaç kullanmıyorum ama bana verdiği güvenle söyledikleri hep aklımda hocam iyiki allah sizi benim karşıma çıkardı allah razı olsun sizden
p.....
Doktor Bey’e çok teşekkür ederiz.Çok doktora gittim,ama Hüseyin Bey kadar anlayışlı empati kurabilen çözüm odaklı doktor görmedim.Depresyonumuz vardı kendisi bu süreçte çok yardımcı oldu,elinden geldiği kadar yardımcı oldu. Sizi asla hastalığınız ile yargılamaz,empati kurur.Bence bir hastayı anlayabilmek ve yargılamamak en değerli şey. Allah razı olsun. Allah uzun ömürler versin. Gerçekten işini en iyi şekilde yapabilen sayılı doktorlardan birisi kendisi.Ne kadar teşekkür etsek azdır.Kendisinden asla şaşmam ve psikiyatrik sorunum olduğunda ilk gideceğim doktor ve insanlara ilk tavsiye edeceğim doktordur kendisi.
er...z
Hüseyin Bey'i internet üzerinde araştırma yaparken buldum. Kendisi ilk dakikadan itibaren kafamdaki olumsuz algıları yok etti. Doktor'dan ziyade bir abi gibi her konuda bilgilendirip ilgilendi. Mesaisi bitmiş olmasına rağmen benimle ilgilenmeye devam etti. Tedavi sürecime başladık ve inanın hem muayenehanesinde, hem de yanından ayrılırken kendimi çok iyi hissettim. Sürecimde kendisi ile yola devam edeceğiz inşallah. Kendisine buradan da teşekkür etmek istedim. Teşekkürler Hüseyin Bey. :)
ha...ç
Güleryüzlü, esprili, çok sıcakkanlı biri. Gerçekten anlaşıldığınızı hissediyorsunuz. Buradaki yorumlara bakarak gitmiştim. İyi ki gitmişim. Kesinlikle doktor arayışında olan herkese tavsiye ederim.
se...
Doktor beyin babacan tavsiyelerini büyük bir dikkatle algıladım ve kendisine tespitlerinden dolayı teşekkür ederim. Ancak ilaç konusunda ikna kısmını konuşabilmemiz için vaktimiz yetmedi. Dileğim terapi sürelerinin daha uzun olması yönünde. Teşekkürler
Dün kendisiyle ilk kez randevu alıp görüştük. İlk gittiğimde benimle birlikte bekleyen başka bir hasta daha vardı. Kişinin randevusu benimkinden sonra olmasına rağmen sadece ilaç yazacağım sizinle daha uzun konuşacağız diyerek benden izin istendi.Bende kabul ettim. Ancak o hastada bende 15 dk lık bir görüşme gerçekleştirdik. Ben ilk defa gitmeme rağmen rutin gelen hastasıyla aynı süreci uyguladı.İlk görüşmeye başladığımızda başka bir hastasının sorunuyla ilgili alakasız bir sohbete girdi. Görüşmemiz esnasında şahsi bir görüşme yaparak biri için hastanedeki bir başka dr a ertesi güne randevu almaya çalıştı. Verdiği öneriler zaten sıradan telkinlerdi ki yani aile büyüklerim ya da etrafımdaki insanlarda zaten bu derece şeyler söyleyebiliyor.
Uzm. Dr. Hüseyin Oğuz
Eleştirileriniz için teşekkür ederim.
Sonuç olarak bizlerde sizin gibi insanlarız, bazen bizimde kusurlarımız, eksik yanlarımız olabilir. Genelde psikiyatrik görüşmelerimizde neyle ilgilendiğimizi örneklemek için başka hastalarımızdan örnekleme yapar, sizlerin anlattıklarıyla problemin ne olduğunu anladığımızda süreyi uzun tutmadan hemen tedaviyi planlama aşamasına geçeriz.
Sizinde vurguladığınız gibi; ilaç gerektirmeyen durumlarda sıradan insanların dahi söyleyebileceği tavsiyelerle sizleri rahatlatma amacı güderiz. Kaldı ki çoğu zaman ilaç kullanmadan uygun tavsiyelerle rahatlamak mümkün olabilir.
Görüşme esnasında başka biriyle görüşmem olmaz ama arandığımda bazen telefona bakmamız gerekebiliyor, hele hele işim bitmeden başka birinin işini takip etmem, biri için randevu almaya çalışmam söz konusu olamaz.
Anladığım kadarıyla sizde iyi bir izlenim uyandırabilmiş sizi tatmin edebilmiş değilim, umarım kontrole geldiğinizde durumu telefi edebiliriz.
ha...s
Annemin vefatı üzerine yaşadığım sıkıntıları,hayattan kopma noktasına geldiğimde tanıştım hocamla.Çok memnun kaldım. Gerek yaklaşımı gerek tedavisiyle bana yeniden hayat ışığı verdi.her an her gittiğimde Vakti olmasa bile sizinle ilgilenmek için vakit yaratabilecek bir doktor.tavsiye ederim.işini sevgiyle yapan nadir insanlardan...
ay...4
ilk kez psikolijik bi hastalık yaşadım ve gittgim ilk pskiyatri önce dinledi rahatsızlığıma neyin sebeb olduğunu anladı ona göre ilaçlarımı yazdı çok şükür su an iyiyim konuşması bile rahatlatmaya yetti sayın hüseyin hocam saygılarımı sunuyorum
Uzm. Dr. Hüseyin Oğuz
Genelde biz psikiyatri doktorları hakkında insanlar ön yargılı ve olumsuz düşünür bu yüzden de gelmeye çekinirler...
Siz bu konuda cesur davranıp gelmiş ve faydasını da görmüşsünüz. Ne güzel...Keşke sorunları olan herkes sizin gibi düşünüp rahat bir şekilde gelip dertlerini anlata bilse.
İyi olduğunuza sevindim. Ama şunu da hatırlatmadan geçemeyeceğim. İlaçlarınızı iyi oldum diye erkenden bırakmayın. Psikotrop ilaçların uzun süre kullanılması tamamen iyileştiğinize karar verildikten sonra (doktorunuzun tavsiyesiyle) azaltılarak yavaş yavaş bırakılması gerekir.
Hüseyin Oğuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Oğuz, Psikiyatri. Size Hüseyin Oğuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Terapisi, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Yetişkin Hasta Psikoterapisi, Çocuk Hasta Psikiyatrik Muayenesi, Tematik Algı Testi, Cümle Tamamlama Testi, Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği.
Hüseyin Oğuz adresi nerede?Hüseyin Oğuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. No:45 Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Oğuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Oğuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Oğuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Oğuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Oğuz hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Oğuz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Oğuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Oğuz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Oğuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Hüseyin Oğuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.