ra...a
Dişlerim icin ameliyat gerektiğini düşünse de ameliyatsiz tedaviye başladı ve ameliyat olmadan tedavi etti. Hem kişilik olarak hem de mesleginde cok iyi biri. Hiç şüphe etmeyin giderken
mu...u
Kendisi harika bir insandır her şeyden önce . Her sorunuza sabırla, her ayrıntısıyla cevap verir ve bu konuda kesinlikle aklınızda soru işareti kalmaz . Ben ki diş doktorundan çekindiğim için yıllarca gitmedim diş hekimine; ta ki Hüseyin Beyle tanışana kadar . Tedavimin 6. ayına girdim keşke diyorum bazen, keşke daha önce tanısaydım kendisini .
eo...s
Harika bir diş hekimi harika bir insandır.
ha...a
genel olarak iyi bir doktor memnun kaldım tedavimi kısa sürede bitirdi herkese önebilirim tek eksik yönü akşam saatlerinde çok yoğun oluyor ve sizi randevu zamanından sonraki bir zamanda alabiliyor
Hüseyin Ölmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Ölmez, Diş Hekimi, Ortodonti.
Hüseyin Ölmez adresi nerede?Hüseyin Ölmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sehit Adem Yavuz Sok. 4/13 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Ölmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Ölmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Ölmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Ölmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Ölmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Ölmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hüseyin Ölmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri