2007 - 2013 Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı ;
Paratiroidektomi
Tiroid Cerrahisi
Tüp Mide Ameliyatı
ke...n
Saygı değer hocama sonsuz teşekkür etmek istiyorum.eşim iç hemoroid den dolayı muayene ye gittik DOÇ.Dr.Hüseyin onur hocamız kolonoskopi yaptırmamızı istedi ve netice rektum ca tanısı kondu. Süreç bu şekilde başladı. tedavi sürecini tüm ayrıntısına kadar bize bilgiler vererek anlattı.kendisine büyük bir güvenle tedavimize başladık. önce radyoterapi aldı.25.04.2023 ameliyat oldu.ameliyatımız çok güzel geçti.geçici Stoma açıldı. Tedavimiz bittikten sonra kapatılacak.ameliyattan sonraki süreçte de tedavimizle yakından ilgilendi.
Allah ondan razı olsun.İyi ki varsınız hocam.Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum ve bundan sonraki hayatında da üstün başarılarının devamını diliyorum, Saygılarımla..
ay...m
Yorumumu guncellemek istedim,
ancak Doc.Dr. Onur Hoca'mızın ailemize ikinci defa yaşattiği mucizevi mutlulugu tarif edecek kelime bulamiyorum.
Annemin, aşağıda bahsettigim Doc.Dr.Onur Hoca'mizin ameliyatından 1 yil sonra ki kolonoskopi sonucu da cok iyi cikti.
Baska bir tetkikte karacigerinde kötü huylu bir kitle oldugu tespit edildi.
Ve Annem karaciğer Ameliyatini da oldu. Ertesi gun yürüyebiliyordu. Yine inanilmaz bir iyilesme sürecindeyiz.
Annem, Doc.Dr.Onur Hoca ve harika ekibinin sevgi ve şevkat dolu ilgisi ile cok hızlı iyilesiyor. Doc.Dr.Onur Hoca' ya başarılı ameliyatlari ile bize dünyalar dolusu mutluluk verdigi icin çok cok teşekkür ediyorum.
***** 1 yil önceki yorumum*****
2021 Ağustos ayında, 81 yaşında, 84 kilo kolon kanseri olan Annemin ( H.. Çigdem) yüksek riskli ameliyatını, mucizevi bir başarı ile yaptı. Kemoterapi almasina bile gerek kalmadi.
Ameliyat ve iyilesme surecinde, Anneme gösterdiği ilgi, şevkat ve bizlere verdigi güven sayesinde, zor bir süreci, kolaylikla gecirdik.
Kendisine minnettarliğımi ifade edecek kelime bulamiyorum.
Umarım kimsenin başına gelmesin, ama bu derde düşen hastalar icin Onur Hoca' nın hastası olmak çok büyük bir şans.
Herkese tavsiye ediyorum. Kendisine uzun saglikli bir ömur ile hastalarına şifa dagitmaya devam etmesini diliyorum.
de...n
29 Eylül 2021'de ilk muayeneye gittim ve tetkikler daha çıkmadan, Rektum kanseri teşhisini hızlı bir şekilde kendinden emin olarak koydu. Kolonoskopi oldum ve kanser tamamen teşhis edildi. Bize bu hastalığı detaylı bir şekilde anlattı ve sürecin meşakkatli olacağını söyledi. Tedavi sürecinde moral ve güven verdi. Benim tedavim ilk isin ve sonrasında tümörlü bölgenin ameliyatı ile devam etti en sonunda kemoterapi ile desteklendi. 1 Mart 2022'de ileostomi kapama ameliyatı sonrasında benim tedavim 5 aylık süreçte tamamlandı. Ben 48 yaşında bu hastalığa yakalandım, doktoruma gönülden teşekkür ederim. Doktorumu herkese tavsiye ederim.
i̇....
Yaklaşık 4 yıldır kasık fıtığım vardı,ameliyat sonrası komplikasyonlardan ve ağrılardan çekindiğim için ameliyat olmuyordum.İnternettede bir çok doktor inceledim, ancak hiç tanımadığım bir doktordan randevu almaya karar verdim.Hastanede doğrudan Kasık fıtığı ameliyatı olacağım randevu istiyorum dedim, doktor beyin randevusuna yazıldım.Tetkiklerden sonra Kapalı ameliyat olmaya ve doğal yama kullanılmasına karar verdim.Bu kadar çekinmeme rağmen, ameliyat sonrası hiç bir sıkıntı çekmedim,çok menmun kaldım,ağrı, sızı,sıkıntı olmadı,Ben çok menmun kaldım.Gönül rahatlığı ile bu ameliyatı doktor beye olmanızı çok tavsiye ederim.Doktorumada çok teşekkür ederim.
er...n
Yaklaşık 40 gün önce karın ağrılarıyla başlayan hastalık sürecinde daha ilk muyenede koyduğu tanıda isabet sağlayarak 15 gün içinde yaptığı başarılı bir operasyonla beni sağlığıma kavuşturdu. Müteşekkirim.
b....ç
Hocam ile annemin rahatsızlığı(met. kolon ca) ile ilgili olarak kemoterapi süreci devam ederken görüştüğümüz cerrahın (alanında en iyilerden biri) bize son dakika ameliyatı pandemi koşulları sebebiyle yapamayacağını söylemesi üzerine tanıştık. Hasta ile ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgili, konusuna hakim ve sormak istediğiniz bir şey olduğunda da ivedi ve açıklayıcı cevap alabiliyorsunuz. Ameliyatı da başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Hem hasta olarak annem hem de yakınları olarak biz çok memnun kaldık. Gayet başarılı bir hekim ve çok iyi bir insan olduğunu düşünüyoruz. Kesinlikle tavsiye edebiliriz.
Başarılarının devamını diliyoruz..
i.....
Daha önce kolon CA ameliyatı ve medikal tedavisi yaşadığım için kontrol altındaydım. Hiç beklemediğim bir sırada, hem de pandemi döneminde ilk CA ile bağlantısı olmayan yeni bir kanser tespit edildi: Rektum CA. Bütün tedavilerim Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesinde yapıldığı ve klasör kalınlığında bir dosyam bulunduğu için aynı hastanede tedavi olmaya karar verdim ve öneriler doğrultusunda Doç. Dr. Hüseyin Onur Aydın’a gittim. Çok genç ve enerjik bir doktor, hasta ile empati kurabiliyor ve tereddüt edilen konularda hastaya detaylı bilgi veriyor. Ameliyat ve ameliyat sonrası bakımda hasta ile ailesinden biri gibi ilgili, bu da güven veriyor. Ağır bir hastalığı ve zor bir ameliyatı Doç. Dr. Hüseyin Onur Aydın sayesinde olabildiğince kolay yaşadım. Kimseye böyle bir deneyimi dilemem ama ihtiyacı olanlara doktorumu gönülden öneririm. Teşekkürler Onur Bey...
tü...l
Ocak ayında annemin karın fıtığındaki acil durumu nedeniyle ameliyat olması gerektiğini bildirmenizle tanıma şansına eriştiğimiz Onur Bey, mesleğinizdeki başarınız, hasta ve hasta yakınlarına ailedenmişcesine güven veren yaklaşımınız, süreç içindeki sıcaklığınız ve samimiyetinizle kalplerimizi fethettiniz. Sadece doktorluğunuzla değil ondan öte insani yönünüzle de örnek olduğunuzu düşünüyorum. Ülkemiz adına güven ve umut veriyorsunuz. Herşey için tekrar çok çok teşekkür ederiz.
to...
Ocak 2020'de fıtık ameliyatımı başarıyla yapan Onur Bey'e yürekten teşekkür ediyorum. Güleryüzü, güven veren tavrı, hasta ve hasta yakınlarına ilgisi ile seçkin bir cerraha ameliyat olduğum için şanslıyım. Başarılarının devamını diliyorum.
Sadece iyi bir cerrah değil, iyi bir bilim insanı kendisi. Tüm olasılıkları matematiksel olarak masaya koyuyor. Bu nedenle sürprize mahal kalmıyor. Ben kasık fıtığı gibi sıradan bi iş için meşgul ediyorum diye hayıflanırken, operasyon sırasında kasık lenflerimdeki problemi de görüp gerekli temizliği yaparak bir taşla iki kuş vurmuştur. Biyopsi de temiz çıkınca, bana doktorumu övmekten başka yapacak bir şey kalmadı. Sağlıklı günler.
Hüseyin Onur Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Onur Aydın, Genel Cerrahi. Size Hüseyin Onur Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laparoskopik Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Tüp Mide Ameliyatı, Morbid Obezite Cerrahisi, Gastrointestinal Cerrahisi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Laparoskopik Apendektomi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Cerrahi, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Pankreas Cerrahisi.
Hüseyin Onur Aydın adresi nerede?Hüseyin Onur Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Onur Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Onur Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Onur Aydın hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Onur Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Onur Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Onur Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Onur Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Onur Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Hüseyin Onur Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar