ya...8
2016 yılında babamı sadece muyane için götürdük kan tahlili holter efor istedi daha sonra herşey normal dedi. Kandaki yüksek değerden dolayı bizi uyardaydı su an babamda çıkan sarılık ve kanseri daha önceden far edecek ve şu an yaşadıklarımızı belki yaşamayacaktık ve hastalık bu kadar ilerlemeyecekti herhangi Bi hatası varsa Allah a havale ediyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ay...z
Alanında uzman bir hekim, verdikleri emeklere karşılık ne söylesem azdır.BAbamın tedavisnde çok etkili olmuş,kalp hastası bir bireyle nasıl iletişim kurması gerektiğini iyi bilen,korkularını anlayan, hastalıkla mücadelede başarıya ulaşmamıza ön ayak olan bir hekim.Materyalist bir hekim olmadığını düşünüyorum.
al...t
Belki 30 yılda,6 ayda bir yaptırdıgım kontroller gereği onlarca kardiyolog ile tanıştım.Devlet hastanesinde olup bu kadar bilgili,bu kadar ilgili bir doktor ile tanışmadım.Kızım ve oğlum da doktor,onların ısrarına ragmen ben her defasında sincana bu hekime gidiyorum.Ne kadar teşekkür etsem azdır..
Hüseyin Ören isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Ören, Kardiyoloji.
Hüseyin Ören adresi nerede?Hüseyin Ören şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gökçek Mahallesi 250. Cadde No:2/A Sincan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Ören isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Ören online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Ören isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Ören bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Ören ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Ören hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hüseyin Ören hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sincan bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kardiyologlar