Yücetarla Caddesi Tunaboylu Sokak Deniz Apartmanı No: 17/3 Zuhuratbaba, İstanbul
Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi
Üriner Diversiyon Cerrahisi
Ürografi
Ürostomi
Hüseyin Özbey
İntravenöz Pyelografi ( İvp )
mu...n
Oğlumda hipospadias aynı zamanda idrar daralması vardı. İdrarını 1 dakikanın üzerinde yapıyordu. Detaylı araştırmalarım sonucu bu ameliyatı herkesin yapamadığını birçok vakada çeşitli komplikasyonlar olduğunu öğrendik. Ve bu amelyatı yapacak en iyi ismin Hüseyin hoca olduğuna kanaat getirdik. Hoca ile görüştük sonrasında farklı 2 uzman ve 2 profesörlede görüştük bazıları tek ameliyatın yeterli olmayacağını 2. Bir ameliyat daha gerekeceğini söyledi. Hüseyin hocanın kendi tekniğine inanan kendinden emin ve idalist duruşu kesin karar vermemize sebep oldu. Hocamdan Allah razı olsun 15 gün önce amelyatını başarıyla gerçekleştirdi. Herhangi bir komplikasyon olmadı. Herşey yolunda. Şuan oğlumun pipisi çok iyi görünüyor ve idrarını yaklaşık 20 saniyede bitiriyor. Hüseyin hoca çok ilgilendi. Her gün kontrol etti eve geldiğimizde her gün video ve fotoğraflar istedi. Şükürler olsun ki Hüseyin hoca doğru karar verdiğimizi bize fazlasıyla kanıtladı.
Türkiye'nin böyle doktorlara fazlasıyla ihtiyacı var.
Hüseyin Bey çok iyi, çok mutlu birisi. Her şey çok güzeldi biz çok razıyız. Kendisi oğlumun hipospadias ve sünnet ameliyatını gerçekleştirdi. Aldığımız hizmetten memnun kaldık.
Hüseyin Bey'i çok seviyoruz. Kendisinin değeri bizim için çok yüksek. Hüseyin Bey insanlığıyla, hastalarına olan ilgisi ve alakası gayet güzel. Kendisi kolay kolay anlatılmayacak birisi. Uzun yıllardır kendisinin hastasıyız. Hüseyin Bey her şeyiyle mükemmel birisi. Kendisi oğlumun hipospadias ameliyatını gerçekleştirdi. En son ameliyatını 1 hafta öncesinde yaptı. Hüseyin Bey ilgisi, alakasını hiçbir zaman eksik etmiyor. Her zaman arayıp soruyor. Kendisi alanında bizim için en iyisi.
r....
Hüseyin Bey bayağı başarılı bir doktor. Kendisi çocuğumun inmemiş testis ameliyatını gerçekleştirdi. Hüseyin Bey bayağı ilgilendi. Kendisinden çok memnun kaldık. Süreç içerisinde her zaman bilgilendirdi. Çocuğum şu anda gayet iyi, iyileşti ama kendisi mesaj atarak merak edip, bizimle ilgileniyor.
Oğlum da inmemiş testis ameliyatı ve Sünnet yaptırdık gayet başarılı geçti Hüseyin Bey çok ilgilendi kendisine güvenerek ameliyata gönderdik istediğimiz gibi başarılı bir ameliyat geçti ertesi gün çocuğun yürümeye başladı
k.....
Benim oğlum epispadias ameliyatı oldu ameliyatı hüseyin hoca gerçekleştirdi. Zorlu bir ameliyat ve tekrarlanma ihtimali yüksek olan bir operasyonu başarıyla gerçekleştirdi çok şükür oğlumun durumu çok iyi ve bende eşimde yaklaşık 3.5 yıldır çok yıprandık. Nihayet hüseyin özbey hoca oğlumun tedavisini gerçekleştirdi ve bize dünyaları bahşetti. Allah sizler gibi başarılı doktorların eksikliğini vermesin inşallah.
bebegimiz anal atrezi ile doğmuştu ve poposu açılıncaya kadar sureklı enfeksıyon halınde idi hüseyin hocamıza yaptırdık ve tüm sorunları atlattık sayesınde biraz sert imajı var kendının ama meslekı tecrübe ve bilgisi asla tartışılmaz kendisine binlerce teşekkür ederiz
at...s
Oğlumuzun hipospadias ameliyatı için uzun süre dr.arayışımız oldu, hatta bir dr un yanlış teşhisi nedeniyle oldukça endişelenmiştik. Aynı üniversitede okuyan bir yakınımızın tavsiyesi üzerine Hüseyin Bey'i bulduk. muayene sonrası ameliyatı kendisine yaptırmaya karar verdik. Konusunda son derece deneyimli, insanı rahatlatan, çocuk pskolojisine önem veren çok başarılı bir cerrah. Ameliyat uzun sürdü belki bir kaç kez daha tekrarlanma riski vardı ancak Hüseyin Bey tek seferde üstelik ameliyat sonrası hiç bir komplikasyon olmadan çok başarılı bir şekilde sonuçlandırdı. Ameliyat sonrasında çok sıkı takip etti, üstelik bir sorun yaşanmaması adına sizi sonda çıkana kadar da hastanede tutuyor, bu da çok önemli bir artı. Hastane çıkışı sonrasında da hep çok ilgili davrandı, video resimler ile takip etmeye devam etti. İşinde çok iyi çok başarılı bir doktor. Kendisine bu vesile ile tekrar çok çok teşekkür ve minnetlerimizi iletiyoruz. Doğumdan bu yana çok stresli olduğumuz bu konuyu sayesinde rahat bir şekilde atlattık. Tekrar sağolun varolun hocam.
ya....
Çok iyi bir cerrah oğlumun hastalığı biraz zorlu ama önce RABBİMe sonra Hüseyin hocaya güwenimiz tam.Oğluma yaptığı açık operasyonla sol böbreğindeki vur düzeldi yaklaşık 6 ay sonra sağ böbreğe de kapalı operasyonla sting yaptı.Bu ameliyatın da ardından bu günlerde bizden detaylı bazı filmler istedi kontrollere gidiyoruz.Tawsiye üzerine geldik we iyiki gelmişiz.Artık içimiz rahat oğlum emin ellerde.Allah işinizi rast getirsin hocam.
Hüseyin Özbey isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Özbey, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Ürolojisi. Size Hüseyin Özbey tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İntravenöz Pyelografi ( İvp ), Solunum Sistemi Cerrahisi, Keratinin Kan Testi, Preoperatif Değerlendirme, Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi, Melanom Alınması, Mikrovasküler Oklüzyon, Adrenalektomi, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Böbrek Nakli (Transplantasyonu).
Hüseyin Özbey adresi nerede?Hüseyin Özbey şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yücetarla Caddesi Tunaboylu Sokak Deniz Apartmanı No: 17/3 Zuhuratbaba İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Özbey isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Özbey online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Özbey isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Özbey, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hüseyin Özbey hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Özbey ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Özbey isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Özbey bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Özbey ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Özbey hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Hüseyin Özbey hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Özbey hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Özbey tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları