Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Denizli
Özel muayenehane
Ortopedik ve Nörolojik Rehabilitasyon konusunda birçok eğitim ve seminerlere katıldım.
5 yıl boyunca Denizli/Karahayıtta özel bir tıp merkezinde hizmet verdim.
2020 yılından itibaren Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezi hastalarına hizmet vermekteyim.
Manuel Terapi ve kişiye özel Klinik Egzersiz alanında yoğun olarak çalışmaktayım.
Ortopedik Rehabilitasyon, Nörolojik Rehabilitasyon, Pediatrik Rehabilitasyon, Spor Yaralanmaları ve Sporcu Rehabilitasyonu uygulamaları konusunda çalışmaktayım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. Hüseyin Özgül adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Hüseyin Özgül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Özgül, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Hüseyin Özgül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Hüseyin Özgül adresi nerede?Hüseyin Özgül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Özgül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Özgül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Özgül hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Özgül ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Özgül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Özgül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Özgül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler