Elmalı Mahallesi Hasan Subaşı Caddesi. No:3 Şadiye Yörük İş Hanı K:1 D:3, Muratpaşa
Hüseyin Rauf Tez Muayenehanesi
ö...
Doktorumuza bir arkadaşımın aracılığıyla ulaştım. Kendim, eşim ve oğlum da kendisinin hastası. Oğlumun çekilmesi gerektiği söylenen dişini kanal tedavisi ile kurtardı. Ben ve ailem memnun kaldık. Tavsiye ederiz.
a...
Muayenehanenin temizliği ve bize beklenen hijyen kuralları üst düzeydeydi. Ben diş konusunda çok şanssızım, hemen hemen tüm dişlerimde işlem vardır. Diş hekimliğinde tüm işlemleri yaşadım ve tedavi sürecini, hekim davranışını ve başarısını doğru değerlendirebildiğimden eminim. Kanal tedavisi ve porselen kaplama ilk aldığım tedaviydi. Kibar, hasta halinden anlar hali, güven verici tedavi planlaması ile beş diş tedavisiyle başladığımız süreç yıllardır devam ediyor. İyi ki tanıdım, iyi ki diş hekimim. Başarı, güven ve titizlik Dt. Hüseyin Rauf Tez'i anlatan kelimelerdir.
e...
Rauf Tez ile Antalya'ya geldiğim 2004 yılından beri tanışıyoruz. 20 senedir diş hekimliğimi yapmaktadır. Diş çürüğü/protez yapımı/diş bakımı gibi değişik tedaviler yapmıştır. Birçok arkadaşımı kendisine yönlendirdim ve onlar da çok memnun kaldılar.
n...
Rauf Bey'e tavsiye üzerine birkaç seferdir ailece gidiyoruz. Kendisi tedavisinde çok titiz ve her aşamada hastaya ayrıntılı bilgi veriyor. Dolgu, kaplama, kanal tedavisi, diş taşı temizliği işlemleri yapıldı. Gereksiz müdahalede bulunmaz. İşini sağlam yapar, hastaya yaklaşımı sıcak, beyefendi bir doktordur. Çevreme tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir hekimdir.
u...
Dr. Hüseyin Rauf Tez'e bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Dişlerimde oluşan çürükler nedeniyle şikayetlerim vardı. Hepsine tek tek ilgilendi, dolgu ve kanal tedavilerimi yaptı. Sonrasında da çeşitli şikayetlerim nedeniyle gittiğimde de hepsini çözdü. Hastalarıyla çok yakından ilgileniyor, güler yüzlü ve cana yakın. Çevremdeki insanlara da kendisini tavsiye ediyorum.
a...
Dt. Hüseyin Rauf Tez ile tanışmamı tavsiye eden arkadaşlarım sayesinde gerçekleşti. Yaklaşık 15 yıldır Rauf Tez'in hastasıyım ve şu an kendisini bir dostum, kardeşim olarak görüyorum. Çok iyi bir diş hekimi olmasının yanı sıra çok iyi bir insan. Benim işlerimin bozulduğu ve çalışmadığım bir dönemde onu dayanılmaz bir diş ağrısı için aramıştım ve kendisi benim tedavimi gerçekleştirmişti. Tüm eşime dostuma kendisini tavsiye ettiğim gibi kendim de en küçük sorunda randevu alıyorum. Çünkü dişlerimi tedavi ederken gereksiz bir işlem yapıp beni ve sevdiklerimi kandırıp üzmeyeceğini, işlerini kendi evlatlarına yapıyormuş gibi yaptığını biliyorum. Ön dişlerime yaptığı kaplamalar üzerinden onlarca yıl geçmesine rağmen hala ilk günkü gibi. En son kışın yaptırdığım porselen kaplamalardan da çok memnunum. Dt. Hüseyin Rauf Tez'i diş hekimliği ve beyefendi, samimi kişiliğiyle tüm diş sorunu olan hastalara canı gönülden tavsiye eder, başarılarının devamını dilerim.
a...
Rauf Bey'le samimi bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. Kanal tedavisi ve akabinde dolgu yaptı. Kesinlikle çok tecrübeli ve titiz işini yapan bir diş hekimi. Tüm çevreme tavsiye ettim. Hatta ailemin de yıllardır diş tedavilerini Rauf Bey'e yaptırıyorum.
s...
Rauf Bey'le eskiye dayanan tanışmamız tavsiye ile olmuştur. Daha önceki ziyaretlerim dolgu ile ilgiliydi. Son ziyaretim ise ön dişlerimdeki dolgunun düşmesi ve ön dişlerimin kötü görünümünden dolayı beraber karar vererek zirkonyum kaplama olmasını istedim. Başlarda açıkçası korkuyordum ama Rauf Bey beni her aşamadan önce bilgilendirdi ve korkumu yenmeme yardımcı oldu. Şu çok güzel dönüşler alıyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
b...
Hüseyin Rauf Tez uzun yıllardır benim diş hekimim. 2005 yılında İstanbul’dan Antalya’ya taşındım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Rauf Bey'le tanıştım. O tarihten itibaren tüm diş tedavilerim için Rauf Bey'e gittim. Bu süreçte diş dolgusu, kanal tedavisi, çekim, temizlik vb. tedaviler uygulandı ve memnun kaldım. Yakın çevreme ve tüm tanıdıklarıma da tavsiye ettim.
u...
Ortak bir tanıdığımız aracılığıyla ulaştım. Diş dolgu sorunumdan dolayı başvurdum. Tedavi sürecim çok güzel ve başarılı geçti. Çevreme tavsiye ederim.
Hüseyin Rauf Tez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Rauf Tez, Diş Hekimi. Size Hüseyin Rauf Tez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Hüseyin Rauf Tez adresi nerede?Hüseyin Rauf Tez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elmalı Mahallesi Hasan Subaşı Caddesi. No:3 Şadiye Yörük İş Hanı K:1 D:3 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Rauf Tez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Rauf Tez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Rauf Tez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Rauf Tez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hüseyin Rauf Tez hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Rauf Tez ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Rauf Tez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Rauf Tez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Rauf Tez hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Hüseyin Rauf Tez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Rauf Tez hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Rauf Tez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hekimleri