i̇...r
Mesleği ve hastaları ile çok ilgi ve alakalı kendisine çok tşk ederim ve hocamızada çok kolay ulaşıyorum
ko...r
Sevgili dr'um a ne kadar tesekkur etsem azdir artik kendisini aileden biriymis gibi görüyoruz hastasiyla yakindan ilgilenen takip eden bir dr.. Özelde bile ben bu kadar ilgialaka gormedim benim resmen psikolojimi bitiren doktorlardan sonra kendisini buldum resmen hayata yeniden dogmus gibi basladim ms dediler migren dediler teshis bile koyamadilar aylarca yolda yururken onumu goremez hale gelmistim artik kendisini buldum ve tedavi etti su an kus gibiyim tedavim bittigi halde beni birakmadi duzenli olarak kontrollere cagirir benim unuttuklarimi kendisi hatirlatir konusurken o yumusacik tavirlari o kadar rahatlatiyorki resmen terapi ediyor espri yapiyor asla terslemez ne sorsaniz uzun uzadiya cevaplar basindan savmaz o kapidan her seferinde gulerek cikarim Allahim basimizdan boyle doktorlari eksik etmesin kendisini bulduğum icin cok sansliyim hakkini fazlasiyla veriyor emeklerine sağlık..
oz...m
Bu kadar ilgili bu kadar sevecen bir doktor ben özel hastanelerde bile görmedim. Hastasını ilgiyle dinliyor ve bıkmadan usanmadan sorulan sorulara tek tek cevap veriyor. Diğer doktorların hastaları bitmişken o üçte birini bile bitirmemiş oluyor çünkü hastalarına ayırdığı zamanı kısıtlı tutmuyor.Onu tanıdığım için çok mutluyum önemli kararlarımda beni cesaretlendiren hep Hüseyin Bey olmuştur. Teşekkürler...
Hüseyin Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Sarı, Nöroloji.
Hüseyin Sarı adresi nerede?Hüseyin Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cihangir Mahallesi Sıraselviler Caddesi No:71 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Sarı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Sarı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Sarı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Sarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hüseyin Sarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar