Eğitim bilgileri:
Çanakkale Arıburnu İlköğretim Okulu
Çanakkale Merkez Ortaokulu
Çanakkale Lisesi
1993 İstanbul Üniversitesi - İstanbul Tıp Fakültesi, Lisans
1998 İstanbul Üniversitesi - İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı,Yüksek Lisans
2002 Trakya Üniversitesi - Kardiyoloji Anabilim Dalı, Yüksek Lisans
2002 Trakya Üniversitesi - Kardiyoloji Anabilim Dalı, Tıpta Uzmanlık
2011 Özel Avcılar Anadolu - Kardiyoloji Hastanesi, Doçentlik
Yüksek Lisans Tez Başlığı ve Tez Danışman(lar)ı:
Doktora Tezi/S. Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı:
İç Hastalıkları Tez Başlığı: Yeni Teşhis Edilmiş ve Tedavi Görmemiş 23 Kronik Lenfositik Lösemi Vakasının Klinik, Laboratuar ve Kemik İliği Histopatolojisi sonuçlarımn değerlendirilmesi
Tez Danışmanı: Prof. Dr. Günçağ Dinçol.
Kardiyoloji Tez Başlığı: Esansiyel hipertansiyonda gelişen sol ventrikül hipertrofisinin sağ ventrikül işlevleri üzerine olan etkisinin nabız dalgalı doku Doppler ile incelenmesi.
Tez Danışmanı: Yard. Doç. Dr. Osman Akdemir.
İş deneyimi:
1993-1998 İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Dr. Ar. Gör.
1998-2002 Trakya Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı, Dr. Ar. Gör.
2002-2003 Özel Çorlu Şifa Hastanesi, Uzman Dr.
2003-2006 Özel Erdem Hastanesi, Uzman Dr.
2006-2011 Özel Avcılar Anadolu Hastanesi, Uzman Dr.
2011-2012 Özel Avcılar Anadolu Hastanesi, Doçent Dr.
2012-2014 Beylikdüzü Kolan Hospital, Doçent Dr.
2014-2015 Avcılar Hospital, Doçent Dr.
2015- Beylikdüzü Kolan Hospital Halen Devam Etmekteyim
2002 Trakya Üniversitesi - Kardiyoloji Anabilim Dalı, Yüksek Lisans
2002 Trakya Üniversitesi - Kardiyoloji Anabilim Dalı, Tıpta Uzmanlık
2011 Özel Avcılar Anadolu - Kardiyoloji Hastanesi, Doçentlik
Yüksek Lisans Tez Başlığı ve Tez Danışman(lar)ı:
Tez Danışmanı: Prof. Dr. Günçağ Dinçol.
Tez Danışmanı: Yard. Doç. Dr. Osman Akdemir.
İş deneyimi:
1998-2002 Trakya Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı, Dr. Ar. Gör.
2002-2003 Özel Çorlu Şifa Hastanesi, Uzman Dr.
2003-2006 Özel Erdem Hastanesi, Uzman Dr.
2006-2011 Özel Avcılar Anadolu Hastanesi, Uzman Dr.
2011-2012 Özel Avcılar Anadolu Hastanesi, Doçent Dr.
2012-2014 Beylikdüzü Kolan Hospital, Doçent Dr.
2014-2015 Avcılar Hospital, Doçent Dr.
2015- Beylikdüzü Kolan Hospital Halen Devam Etmekteyim
Doktor Muayenehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ah...r
Telefon numarası doğrulandı
adım Ahmet murat yüceer 27 kasım 2013 günü sol kolumdaki ve sırt ağrım nedeniyle Gürpınar kolan hastanesine muayene için geldim ekg bozuk çıktığı için hüseyin hocam efor testine yolladı efor testinde kriz geçirip anjiyoya alındım ve kalbe giden 2 damarın tıkalı olduğunu ve stent takılması gerktiğini belirtti 2ayrı damara 2adet ilaçlı stent takıldı ve yoğun bakım ünitesine alındım ve 2 gün sonra taburcu oldum.doktorum hüseyin beyin hastaneye ilk yatışımdan şu anda halen kontrollere gidişimde ilgisinden ve yakınlığından dolayı teşekkür ederim kendisine.
Hüseyin Sürücü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Sürücü, Kardiyoloji, İç Hastalıkları.
Hüseyin Sürücü adresi nerede?Hüseyin Sürücü adresini belirtmedi. Hüseyin Sürücü yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Hüseyin Sürücü adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Sürücü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Sürücü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Sürücü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Sürücü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Sürücü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Sürücü hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hüseyin Sürücü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.