on...u
97 yilinda gecirdigim bel fitigi ameliyatim cok iyi netice verdi. Hocam alaninda gercek bir uzman, cok memnun kaldim. Kendisini gonul rahatligiyla tavsiye ederim. M. Nuri Bakircioglu
ar...z
Tek kelimeyle mükemmel hoca ben rusyada çalışıyordum ağrılara duramıyor bir gün bastonla gidip geliyordum fayada görmedim dayanamadı türkiyeye döndüm abimin tavsiyesi özerine tayfun hocaya gittim abimide tayfun hoca amlyat etmişti mukemmel hoca
ab...ç
mükemmel bir cerrah harika bir doktor kaybedilmemesi gereken işin ehli bir deger onun sayesinde su an hayatın tadına varıyorum yıllarca o agrıları boşa cekmişim tesekkürler hocam binlerce teşekkürler ALLAH yar ve yardımcın olsun
sa...n
doktorum'un rabbim yar ve yardımcısı olsun rabbim hertürlü müsibetten korusun. rabbim sevsin sevdikleri ile karşılaştırsın. tıp dünyasının medarıiftarı. öpülesi ellerinden öpüyorum... 6 aydır neler çektim hocamın ellerine sağlık 2 saatte sağlığımı geri verdi rabbimin şifa sıfatının tecellisi oldu..sağolsun varolsun hepolsun rabbim güzellikle nasip etsin. rabbim yar ve yardımcısı olsun.. dünya böyle hekimlere muhtaç..
Hüseyin Tayfun Balım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Tayfun Balım, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Hüseyin Tayfun Balım adresi nerede?Hüseyin Tayfun Balım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunus Caddesi Tokgözoğlu Apt. 63/2 Kavaklıdere / ANKARA Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Tayfun Balım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Tayfun Balım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Tayfun Balım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Tayfun Balım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Tayfun Balım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Tayfun Balım hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hüseyin Tayfun Balım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Beyin Ve Sinir Cerrahları
Etimesgut Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pursaklar Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mamak Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pendik Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (4)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları