Hüseyin Tayfun Kutlu Muayenehanesi
Söğütlüçeşme Cad.S.Çeşme Sok.N12/1, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Fallopi Tüpü Çıkarılması

Geçirmiş olduğum tüpleri aldırma ameliyatını Tayfun hoca yaptığı için kendimi şanslı sayıyorum. Kendisi gercek bir hekimdir. Kendisi tüp bebek merkezinde olmasına rağmen raporlarıma bakmayı reddetmediği gibi birde detaylı bilgilendirmesiyle, ameliyatımdan önce verdiği manevi desteği ile yapmış olduğu başarılı ameliyat ile minnettar kaldığım doktordur. Kısmetse tüp bebek tedavimi de kendisinde olmak istiyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Daha yolun başındayken bile tespitleriyle güven veren insancıl yaklaşımları pozitif davranıışları ile huzur duyduğumuz zor bir süreçten geçerken (tüp bebek kontrolleri) isabetli kararı ile bizi mutlu eden bilgili konusunda çok çok başarılı kesinlikle güven duyulacak herşeyden önemlisi insana önem veren doktor

P

T
Telefon numarası doğrulandı

merhabalar dr by sızınle zeynep kamıl hastanesı tup bebek merkezınde tanıstı ılgı ve alakanızdan cok memnun kaldım transfermde tansal bey vardı ama malesef sonuc negatıf oldu ıkıcı transfermı sızın yapmanızı ıstıyorum bu mumkunmu tesekkurler

Telefon numarası doğrulandı

Bütün sorunlarımda bana şevkatle yardımcı oldu. O bir kahraman

Telefon numarası doğrulandı

Tayfun bey tek kelimeyle SÜPERRR bir doktordur,huzurlu bir hamilelik dönemi ve sonrasında problemsiz doğum geçirmek isteyen herkese tavsiye ediyorum.

C
Telefon numarası doğrulandı

uzun zamandır hastasıyım gerçekten güven ve huzur duyabileceğiniz ve her konuda güvenebileceğiniz bir insandır ..tüm sorularınızı sabırla ve sıkılmadan cevaplar ..

R

Profili düzenle veya yönet