2003-2009 yillari arasında Cerrahpasa Tıp Fakültesinde eğitim aldim.
2009-2014 yillari arasında İstanbul Şişli Etfal Eğt Araştr Hastanesinde ihtisas yaptım.
2016 Aralık ayindan itibaren Antalya Özel Akdeniz Şifa Hastanesinde çalışmaktayım
Kuzey Yaka Mahallesi Yeşilırmak Caddesi No: 367 Varsak Köprüsü, Kepez
h ...ö
Görümce min tavsiye si üzerine gittim ve çok sevdiğimiz bir doktorumuz herşeyi ile en ince detayına kadar ilgilenen ve bizimle her görüşünü paylaşan hiç Bir sorumuza sıkılmadan cvp veren samimi güler yüzlü bir doktor hep güler yüzlü kişiliği ve motive edici sözleri ile bizi rahatlatan bir doktorumuz En Ufak bir sorun da yanımızda olan kızımın korkularını yenmesi ni sağlayan iletişimi çok iyi alnında çok başarılı bir doktorumuz Daha yazılacak o kadar çok cümle var sizinle ilgili çünkü çok iyi ve değerlisiniz iyiki sizin gibi değerli bir hocamızı tanıma şansımız oldu ,özmen ailesi
ar...z
Arkadaş tavsiyesi üzerine yeni doğan oğlumuzu hüseyin bey e götürdük o kadar doğru bir tercih yapmışız ki bu kadar ilgili güler yüzle sevecen bir çocuk doktoru daha görmedim. Ankaraya taşınmak zorunda kaldık ama Hüseyin bey sağolsun hala yanımızda asla yanlız bırakmadı bizi oğlum burada hastalandı asla böyle iyi bir doktor bulamadık hüseyin bey olmasa ne yapardık bilmiyorum. iyi ki varsınız Allah iyiki karşımıza sizin gibi bir doktor, en önemlisi de sizin gibi iyi bir insan çıkarmış. Gözüm kapalı her sözüne güvenebileceğim tek doktorsunuz. Size minnettarız size ne kadar teşekkür etsek az kalır.
f....̇
İnternette arastirip yorumlara güvenerek gittigimiz bir doktor. 2.5 yasindaki oglumun genel kontrolunu yaptirdik. Odaya girer girmez verdigi olumlu enerji ilgi alaka gercekten cok iyidi. Oglum ilk defa bir doktorun yaninda aglamadi. Üstüne birde muayene etmesine izin verdi. Cocuklara yaklasimini takdir ettik esimle. Bundan sonraki tek adresimiz Hüseyin bey. Meslegini şevkle yapan insanlar iyiki varlar. Rabbim böyle insanlari eksik etmesin arttirsin insallah.
ça...ç
İyi ki tanıdık sizi hocam. Hep Güleryüzlü hep anlayışlı Yaşadığımız süt alerjisini ve diş çıkarmalarımızı sayesinde sabırla geçirdik. İlk çocuğum olduğu için çoğu şeyde yardımcı oldu. Hala da yardımcı oluyor. Antalya’nın bir ucundan bir ucuna gidiyoruz doktorumuz için. Daima güvenilir.
öc...k
yaklaşık 5 yıl önce 31 Aralık günü nöbetinden kızımın iki yaş bitimine kadar izlem ve muayeneleri Dr bey tarafından yapıldı.İyi ki karşılaşıp tanışabilmişiz.Eskişehir de yokluğunu çokça hissediyoruz.selma ve sevgilerle
yu...7
Mesleğini bukadar severek yapan biri daha varmı acaba? inanilmaz ilgili,güleryüzlü, ve başarılı, iyiki karşilaştik, ve başindan beri oğlumla iyiki hüseyin bey ilgileniyor, gercekten minnettarızkesinlikle tanimalisiniz ve çocuklarinizi bole emin ellere kontrol ettirirmelisiniz bukadar cok ilgili oldugu icin çok tşkr ederiz
Hüseyin Üskül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Üskül, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Hüseyin Üskül adresi nerede?Hüseyin Üskül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ATATÜRK BULVARI Antalya
- Kuzey Yaka Mahallesi Yeşilırmak Caddesi No: 367 Varsak Köprüsü Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Üskül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Üskül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Üskül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Üskül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Üskül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Üskül hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hüseyin Üskül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla