Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Burun Estetiği
Kulak Estetiği
Ulusal Rinoloji Kongresi Antalya 2014
International Livesurgery and Hands On Fresh Cadaver Dissection Course on Advanced Funtional Endescopi Sinus and Septorhinoplasty Ankara 2015
Rhinoistanbul Fellowship Program - Rhinoplasty İstanbul -2016
Rhinoplasty İstanbul Workshop İstanbul 2017
Ulusal Kulak Burun Boğaz- Baş Boyun Cerrahisi Kongresi Antalya 2017
Open Rhinoplasty Course Bergomi İtalya 2018 gibi birçok sertifika ve yetkinliğe sahiptir.
Op. Dr. Hüseyin Vural, mesleki çalışmalarına ise şu an Özel Şişli Kolan İnternational Hospital'da devam etmektedir.
ç.....
Olmayı çok isteyip süreçle ilgili korkularımdan dolayı hep ertelediğim burun estetiği ameliyatımı yapan doktorum. Kendisini doğal görünümlü burunlar yapması ve tecrübesi sebebiyle tercih ettim. Süreç çok iyi ve sorunsuz geçti. İyi ki Hüseyin hocayı tercih etmişim
t....c
Sürekli tonsilit akut farenjit için tercih ettiğim doktor…
Süper ilgi alaka yoğun hasta trafiği bir çok hastaneye gittim ama hüseyin beyden memnun kaldığım kadar kimseden memnun kalmadım burun ameliyatlarını aşırı beğeniyorum tüm çevrem ona ameliyat oldu umarım yer bulursam bende ameliyat olmak istiyorum
Burun delikler biri yukarda biri aşağıda. Kavis istemediğim halde büyük kavisli bir burun yaptı. Tavsiye etmiyorum, tekrar ameliyat olmak zorundayım.
rh...
He’s a great doctor and is such a friendly Person. I did rhinoplasty and I love my nose so much. He did better than I except. It looks so naturally and nice. Im so happy and thankful to know you.
ks...a
Hastası ile iletişimi çok iyi olan, kendini alanında iyi yetiştirmiş, kişiliğiyle duruşuyla kendini belli eden bir hekim. Nazal polip ve sinüzit şikayetleri sebebi ile kendisine başvurmuştum. Ameliyat olmam gerektiğini ve ameliyatima dair herseyi net bir şekilde bana açıkladı, operasyonumu yaptıktan sonra ki sonuç ise mükemmel. Kendisine burdan bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum, iyi ki varsınız...
ki....
Tükürük bezi iltihabı olduğumu anlayan ve bana doğru tedavi sürecini uygulayan tek doktordu kendisi.Çok doktor ve çok hastane gezdim. Sonunda Hüseyin Bey'le ağrılarımdan kurtuldum, şişlerim iniyor. Kendisine burdan da teşekkür etmek istiyorum.
dg...u
Enerjisi her detayi iyisi ve kotusuyle en ince detayina kadar aciklamali bir anlatmasi, terrddutleri ortadan kaldirip psikolojik olarakta hazirlamasi basarili bir doktordan yani sira hastasini iyi taniyan bir doktor. Gecirdigim estetik operasyonunda butun on yargilarimj korkularimi alip beni hazirlayan huseyin doktora cok tesekkur ederim. Sonuc ise mukemmel.
ay...y
Hocama güler yüzü için ve ilgisi için çok teşekkür ederim.Kulaklarımda buşon denilen halk arasında kulak kiri olarak bilinen sıkıntıdan dolayı baya yıpranmıştım.gittiğim çoğu doktor damla verip gönderiyor ve bu süreç dahada çekilmez bir hal alıyordu.Hüseyin bey baya uğraşarak tek muayenede bütün kirleri temizledi açoklayıcı konuşmasıda yanında cabası oldu.ben kulak temizliğimi yapamıyorum zannediyordum meğer bünyenin yapmış olduğu bir salgıymıi pisikolojimde düzeldi çok teşekkür ederim değerli hocam.
Hüseyin Vural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Vural, Kulak Burun Boğaz. Size Hüseyin Vural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Kulak Estetiği.
Hüseyin Vural adresi nerede?Hüseyin Vural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaptanpaşa Mahallesi Darülaceze Caddesi No:14 Okmeydanı Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Vural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Vural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Vural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Vural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Vural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Vural hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hüseyin Vural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy Kulak Burun Boğaz Doktorları