SBÜ Ankara Şehir Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1983 yılında mezun oldu.
1983-1985 arasında Kilis Merkez sağlık ocağında pratisyen hekim olarak çalıştı.
1985-1989 Sağlık bakanlığı Ankara Eğitim ve Araştırma hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlık eğitimi aldı
1990-1991 İzmir Karşıyaka Jandarma dispanserinde askerlik hizmetini tabip asteğmen olarak tamamladı
1991-2009 arasında Sağlık Bakanlığı Ankara Eğitim ve araştırma hastanesinde Kadın Hastalıkları ve doğum uzmanı olarak çalıştı.
2009 yılı başından bu yana serbest olarak çalışmaktdır.

Konum: Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Hüseyin Yeşilyurt hocama ve asistanlarına çok teşekkür ederim .6,7cmlik 7tane miyomu açık ameliyatla rahim korunarak çıkardılar.19/06/2023 ameliyat oldum.Hüseyin hocamın elleri sihirliydi sanki hiç bir ağrım yok .İyi ki varsınız Hüseyin hocam size minettarim.Gittigim yerler rahimde alınır dediler fakat siz rahim koruyarak yaptınız.çok çok teşekkür ederim.HASTALARINA VERDİGİN ÖZGÜVENDEN VE MORALDEN DOLAYI SİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ Kİ VARSINIZ HOCAM..BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIK SIHHAT VE MUTLULUKLAR DİLERİM.

Konum: başka bir yer Diğer

Bu sabah aksiliklerle ve korkularla gittiğim eksiklerim olmasina rağmen geri cevirmeyip bilakis ilgilendi Allah razı olsun... Yaptığı işlemde olsun işlem sonrası teşhisi anlatma ve sürecin ilerlemesi bilgilendirmesini üst tabakadan bakan doktorlar gibi deil kaliteli ve insancil anlattı. Acı ve ağrımi unuttum çok dua ettim kabulü siz oldunuz hocam inşallah amaliyatimda sizin sayenizde başarılı olacak. Bu arada yardımcı hemşiresi asistan doktoru ve sağlık personeline de çok teşekkür ederim

Konum: başka bir yer Diğer

26 yaşında bekar hastayım 10 cm lik kistimi kapalı bir şekilde ameliyat etti.kendisine minnettarım ,çok başarılı bilgili tecrübeli ve merhametli bir doktor sefkatina hayran kaldım ameliyat sedyemi bile sürmekte yardımcı oldu böyle cerrahlar cogalmali Hüseyin hocam her zaman dualarimda.ameliyat sonrası açıklama yaptı operasyon çok zorlu geçti buna rağmen kapalı yapmayı başardım dedi tek kelime ile mükemmel işiniz gücünüz rast gelsin hocam Allah size uzun ve sağlıkli bir ömür versin kadın hastalıklarıniz varsa ameliyat gerekiyorsa Hüseyin hocamı hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz..

Konum: başka bir yer Diğer

9,5 cm miyomumu tereyağdan kıl çeker gibi aldı ameliyatımın öncesi ve sonrası ilgisi alakası Babacan ve insancıl tavırları samimiyeti ve tecrübe ve birikimi bir araya gelince vazgeçilmez bir hekim çıkıyor karşınıza düşünün ameliyata hazırlanıp iniş anıma kadar yanımda varlığını eksik etmeyen güç veren ve güven veren kendinden emin duruşu ve olaylara muhteşem bakış açısı ve yorumlaması takdire şayan gerçekten çok Doç. Dr. Yok alan bir insan olarak kıymetli hekim hocalarımızın varlığı sağlık sektöründe gurur ve onur verici Hüseyin hocam çok ayrıcalıklı ve fark yaratan tedavi önerileri pahabiçilmez sonsuz teşekkürler ediyorum şu sürecimi benimle beraber destekleyip sağlığıma kavuşturduğu İçin önce rabbim sonra Hüseyin hocama hürmet ve minnet duygumu iletmek istedim Allah sayınızı artırsın hocam sağolun varolun

Miyom amaliyatı oldum Allah razı olsun hüseyin hocam dan gayet memnunum işi rast gelsin herkese tavsiye ederim ..Rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallah saygılarımla..

Konum: Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bartolin-perde-kist

Şiddetli adet sancısı ve gebe kalamama sorunu için çeşitli hastanelere çeşitli doktorlara gittim en sonunda Hüseyin Hocamı buldum.Allah karşıma çıkardı kendini. Çok başarılı kaliteli bir doktor. Aynı zamanda kaliteli bir yaşam karakterine sahip. Çevre duyarlılığı halden anlama vs... Aynı anda çikolata kisti rahim perdesi polip bartolin kisti için tek operasyon düzenledi ve başarılı bir şekilde ameliyatı tamamladı. Hocam sizin gibi ıyi yürekli ve başarılı insanlar gördükçe hayat daha güzel oluyor....

Merhaba..ben Ankaradan Ebru. Hüseyin hocamın dört beş yıldır hastasıyım.ameliyatlarımın hepsini başarıyla kendisi yaptı ve Hüseyin hocam sayesinde sağlığıma kavuştum.kontrollerimi kendisi yapıyor ondan başka bir doktorada asla güvenmem zaten.Hüseyin hocam gerçekten şimdiye kadar tanıdığım en mükemmel doktor.Bilgisi insanlığı tecrübesi doktorluğu hastalarına karşı hassasiyeti yaklaşımı mükemmel.Bir çok doktorun asistanın kendilerine Hüseyin hocamı örnek almaları lazım.İnşallah hocamın kıymetini üst düzey yetkililerde bilir ve hocamı hak ettiği yerlerde görürüz.Böyle kıymetli değerli bilgili doktorlara ülkemizin hepimizin ihtiyacı var.Hüseyin hocam iyiki sizi tanımışız iyiki benim doktorumsunuz sizi çok seviyoruz Allah sizden razı olsun hocam.

Ben bir saglik calisani olarak bana yanlis teshis konuldu uzun arastirmalar sonucu kendisini buldum. Muayene esnasinda dogru taniyi koyup 3 gun sonrasina ameliyat oldum cerrahisinide cok begendim hastaya yaklasimi ve aciklamalariyla hastayi rahatlatmasi cok iyiydi. Ankara bana 400 km uzaklikta olmasina ragmen bazen gunubirlik giderek Huseyin Yeşilyurt u tercih ettim. Akliniza takilmadan gidebilirsiniz kesinlikle pisman olmazsiniz.

Dünya da tüm asistanların Hüseyin Hocadan alan bilgisi, iletişim ve hasta psikoloji konularında kesinlikle ders alması lazım. Beyfendi 10 numara bir insan.Allah sizden razı olsun hocam, iyi ki varsınız.

Ö

Ben 3 sene önce hastası oldum.Çok efendi bir insan , işininde kesinlikle uzmanı.Benim doğum yaptığım saatte hastanede olduğu için doğumumada girdi.Ayrıca ablamında uzun yıllar çocuğu olmadı başka bir doktorun yanlış teşhisi ile zaman geçerken Hüseyin Bey doğru teşhis ve gerekli operasyonla ablamında bu mutluluğu yaşamasına sebep oldu.Kendisine çok teşekkür ederim.

Profili düzenle veya yönet