Prof. Dr.
K. İhsaniye Mh. Vatan Cd. No:45/B Selçuklu Konya, Konya
Genetikon Konya Genetik Hastalıklar Tanı Merkezi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Prof. Dr. Hüseyin Yurdakul adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Hüseyin Yurdakul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Yurdakul, Tıbbi Genetik, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite, Embriyoloji Ve Histoloji. Size Hüseyin Yurdakul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hcv(Pcr(Polimeraz Zincirleme Tepkimesi)), Genetik Danışmanlık.
Hüseyin Yurdakul adresi nerede?Hüseyin Yurdakul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- K. İhsaniye Mh. Vatan Cd. No:45/B Selçuklu Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Yurdakul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Yurdakul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Yurdakul hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Yurdakul ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Yurdakul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Yurdakul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Yurdakul ile iletişime geçmenizi öneririz.