İ.Baştuğ Cad.138Sok.4/B Güneşevler, Altındağ, Ankara
me...3
Husnu beyden gerçekten allah razı olsun 2 aylık bebegimi antibiyotik tedavisinden kurtardı tavsiye üzerine gitmiştim ama çok memnun kaldım kendisinden bebek ve çocuklar 8cin mükemmel bir doktor
de...a
Sadece yaşadıklarımı anlatıyorum yorum kalmıyorum umarım diğer hastalara rehber olur.Hüsnü Beye oğlumu muayeneye götürdüm ateşi vardı ve boğazlarında hırıltı vardı ve burnundan nefes almakta zorlanıyordu.Odasına girdiğimiz andan itibaren iletişime kapalıydı soru soracak cesareti bile gösteremedim o da maalesef hiç bir tavsiyede bulunmadı sadece ilaçlarının diyerek reçete kağıdını uzattı.Çok karşılaştığım memur profillerinden biri olduğu için bende açıkçası uğraşmadan teşekkür ederek odadan ayrıldım.Onun vermediği tavsiyeleri internetten öğrendim.Bol sıvı veriyorum odasını nemli tutuyorum ateşi 39 lara gelince ılık banyo yaptırıyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
tu...m
hüsnü bey,e 9sene önce oglumu götürmüştüm oglum doğduğu anda itibaren bir hırıltısı vardı hicbır doktor anlamadı hüsnü bey dırek muayanede söyledı ve teşhisi koydu baktı ve anladı çok iyi bir doktr cok memmnun kalmıstık......
Hüsnü Kuzuca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüsnü Kuzuca, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Hüsnü Kuzuca adresi nerede?Hüsnü Kuzuca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İ.Baştuğ Cad.138Sok.4/B Güneşevler Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüsnü Kuzuca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüsnü Kuzuca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüsnü Kuzuca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüsnü Kuzuca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüsnü Kuzuca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüsnü Kuzuca hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hüsnü Kuzuca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla