Ameliyat Sonrası Kronik Ağrı Tedavisi
Proloterapi
Saç Mezoterapisi
Yüz Mezoterapisi
k.....
Pankreas kanseriyle mücadele eden anneciğime şifa bulmak için ulaştığımız doktorumuz. Gerek meslek etiği, gerek tıbbi yaklaşımı, bilgi birikimi, güler yüzü, hiç düşünmeden kapısı çalınacak bir hekim .. iyi ki tanıdık sizi Hüsnü Hocam, var olun , daha çok insana şifa olmanız dileğiyle
p.....
Piriformis sendromu, bel fıtığı,fibrpmiyaliji için tedavim için tedavi görüyorum. Hüsnü Hocayı iyi ki tanıdım,iyi ki var...
3 yıldır fibromiyalji hastasıyım. Fizik tedavi, psikiyatrik tedavi, spor, kuru iğne gibi pek çok yöntem asla işe yaramazken Hüsnü bey ile tanıştım ve ilgisi, etkin tedavisi ile 3 enjeksiyon seansından sonra tamamen iyileştim. İyi ki varsınız, şükranlarımla..
Mrhba Hüsnü beye oğlumun arkadaşının babası tavsiyesi üzerine gitdim 20 gün önce patlamiş bel fıtığı ve sol sağ ayaklarıma vuran siyatik ağrılarım ve dayanılmıcak ağrı ile gitdim iyi ki de gitmişim diyorum hüsnü bey bana amaliyatsız bir tedavi uyguladı 15 gün oldu çok şükür bugün de kontoruluma gitdim dahada iyi olcağımı söyledi egzersiz ve yürüş ile hayatımda ki değişiklikleri zamanla görceğimi söyledi iyi ki de hüsnü hocamı tanımışım kendisi ve güler yüzlü ekibi ile yolunuz acık olsun diyorum umarım benim gibi amaliyat olmaktan cekinen insanlar okur görür gözü kapalı size gelirler iyi ki yollarımız kesişmiş yolunuz bilginiz her daim acık olsun Hocam
em...i
Hüsnü Hocama Babamın bel kalça ve dizlerdeki ağrıları sebebi ile gittik. İki kez ağrı tedavisi işlem uyguladı Babamın ağrıları azaldı. Hocam Hastası ile son derece ilgili güler yüzlü her sorduğunuz soruya yanıt alabildiğiniz her detayı açıklayarak en doğru tedavi yönetimi ile ilgili bilgilendirme yapan harika bir doktor.
gü....
Boyun ve kol ağrım nedeniyle kendisine muayene oldum. Tedavi sonrası ağrım azaldı Güleryüzlü, ilgili, mütevazi, alanında tecrübeli ve işini zevkle yapan Hüsnü Hocam’a teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
y....
Doktorumuz çok profesyonel, çok yardımsever bir doktor. Hüsnü Bey'i bulduğumuzda çok sevindik. Annemin aşırı kireçlenmesi, kas yırtılmaları var ve bu da ağrı yapıyor. Annem kendisine ara ara muayene olup, tedavisini görüyor. Çok ağrılı bir süreç geçiriyorduk ama Hüsnü Bey'in tedavisiyle birlikte ağrılarında gerileme sağlanıyor.
Nöropati ağrılarım vardı çok doktora gittim ama tanımı bulamadıkları için yüzüme bakmadan ilgilenmediler Hüsnü Hocam öyle bir şey yapmadı üzerinde durdu. Kendisinin yaklaşımı, davranışı güleryüzüyle sizi neşelendiriyor, hastalığınızı unutuyorsunuz. 2-3 yıldır kendisiyle tedavime devam ediyorum. uyun ilaçlarla ağrımı dindirdi bu şekilde devam ediyorum. Kendisinin hastasına yaklaşımı çok iyi çok memnun kaldım. Diğer doktorlar yüzüme bakmadan emar çekil, tahlil yaptır diyorlardı ama Hüsnü Hocada böyle bir şey görmedim. Kendisi güleryüzlü yaklaşımıyla dinleyen, çok ilgili bir doktor. Hüsnü Hocam sorunsuz ve sıradan bir şeymiş gibi tedavimi yapabiliyordu. Profesyonel bir şekilde ağrımla alakalı sinirlerimi azalttı. Devamlı olarak halen daha ona gidiyorum. Yüzlerce doktor değiştirmişimdir ama gerçekten Hüsnü Hocamdan çok memnunum. Kendisi başka yere gider mi bilmem ama ben peşini bırakmam. Abi kardeş ilişkimiz oldu, çok da güzle oldu. kendisi gerçekten çok bilgili bir doktor.
s....
Hüsnü Bey mükemmel bir doktor. Kollarımda kireçlenme ve siyatik sinir sıkışmasından dolayı kendisinden ozon tedavisi aldım ve destekleyici tedaviler aldım. Ben çok memnun kaldım. Tedavilerimden sonra şikayetlerimde olumlu yönde ilerleme sağladım. Hüsnü Bey'in hastalarına karşı yaklaşımı mükemmel. Kendisinin tecrübesini konuşmuyorum zaten mükemmel bir insan.
d....
Çok uzun süre devam eden sırt ağrım vardı referans üzerine çokça doktora gittim, birçok kuruma gittim en sonunda ağrı uzmanına görünmem gerektiğini söylediler ve sağ olsunlar Hüsnü Hocamı tavsiye ettiler. Kendisi son derece profesyonel bir doktor. Her şeyi açıklayıcı bir şekille anlatıyor, tanısını koyuyor. Ben işlemlerden korkmama rağmen hızlıca karar verdim sonrasında kendisi çok güzle bilgilendirdi. Ne zaman istesem Hüsnü Hocama ulaşabildim hala daha bir şey olduğunda danışabileceğim bir hocam var. Kendisine çok saygı duyuyorum. Hüsnü Hocam çok sevdiğim bir kişi. Herhangi bir sıkıntı yaşarsam kendisine giderim. Bir sürü geçmeyen bel, sırt ağrılarında, fibromiyalji rahatsızlıkları için Hüsnü Hocamı gönülden tavsiye ederim inşallah herkes şifa bulur.
Hüsnü Süslü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüsnü Süslü, Algoloji, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Hüsnü Süslü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Algoloji Randevusu, Randevu, Ağrı Pompası, Ağrı Tedavisi, Akupunktur Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Kireçlenmesi Tedavisi, Baş ve Yüz Ağrılarının Tedavisi, Biyoelektrik Tedavisi, Yüz Mezoterapisi.
Hüsnü Süslü adresi nerede?Hüsnü Süslü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe Mah. Bağdat Cad. No:213 D:3 Alemdar Apt. Çiftehavuzlar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüsnü Süslü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüsnü Süslü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüsnü Süslü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüsnü Süslü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hüsnü Süslü hangi dilleri konuşuyor?Hüsnü Süslü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüsnü Süslü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüsnü Süslü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüsnü Süslü hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Hüsnü Süslü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüsnü Süslü hangi sigortaları kabul ediyor?Hüsnü Süslü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Algoloji Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Algoloji Doktorları