Genel Cerrahi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
se...ş
Tiroidlerimdeki nodülleri ilk muayenede farkedip hemen aksiyon olan ve beni tedavi eden Ömer Hocam'a sonsuz teşekkür ediyorum. Asla bir sorun yaşamadım. Bana ameliyat süreci ve sonrasında her türlü destek ve yardımda bulundu. Sakin tavrı ve konudaki uzmanlığı sayesinde sağlığıma kavuştum. Tiroid sorunlarınız varsa hiç düşünmeden randevu alabilirsiniz.
iş...
Meme ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız kapısını çekinmeden düşünmeden çalabilirsiniz.sihirli parmakları ile teşhis koyabilen bir uzmanlık.mastektomi ameliyatımı başarı ile tamamladı.siddetle tavsiye ediyorum hocaların hocasını...iyi ki varsınız...
ş.....
Sol mememde elime gelen kitleyi fark edip kendisine gittiğimde korkulacak bir şey olmadığını söylemişti fakat 8 ay sonra Meme Ca olduğumu öğrendim.
şe...n
Anneme meme kanseri teşhis konuldu.Araştırmalarım sonucunda Ömer Beyi bulduk. İyi ki de bulmuşuz..Çok güzel bir insan ve mükemmel bir doktor. Psikolojik olarak hastalarına daima destek veren ve tedavi sürecinde hep doğru karar alan bir hekim. Allah ondan razı olsun.Sonuç Mu? BİR BUÇUK YILLIK TEDAVİMİZDEN SONRA KANSERİ YENDİK. Allah'ım böyle güzel hekimlerinere sağlık versin. Nerde şifa bekleyen hasta varsa böyle güzel hekimlerle karşılaştırsın. Aydın'dan Gürkan ailesi olarak her zaman doktorumuzun duacısıyız.
gü...
2017 Temmuz ayında muayeneye gittiğimde moral olarak çökmüştüm ta ki onunla tanışana kadarMeme Ca teşhisini koydu ama sanki ben hiç kanser değildim.O kadar tatlı cana yakın ve profesyonel ki Allah sizden razı oldun hocam
m....ö
Gerek hastasını rahatlatan yaklaşımı, gerekse de sorunsuz ameliyat başarısı ile, 70 yaşındaki canım anneme hem operasyon öncesi psikolojik olarak hazır olma konusunda çok iyi gelmiş, hem de sonrasında neredeyse ağrısız, sızısız, komplikasyonsuz, rahat bir iyileşme süreci sağlamıştır. Ellerinize sağlık hocam, sayenizde bizi troid ameliyatından korkutan doktorların aksine, bizlere çok iyi geldiniz.
gu...z
Meme CA teşhisini öğrendiğimde ameliyatımı kime yaptırsam diye kapı kapı dolanırken tanıştım Ömer Hoca ile. O kadar rahat hissettirdi ki kapıdan çıktığımda aklımda tek bir şüphe kalmamıştı. Ameliyat sonrası tedavide de desteğini yadsıyamam. İşini seven insana değer veren bir doktor.
bi...u
hastalık insanın normal düşünmesini engelleyen bir süreç,insan şaşkın ,morali bozuk,neyapacağını bilmez bir durumda Ömer hocamla konuşmak beni çok rahatlattı,ameliyatımı yaptı,kendisine minnetkarım.iletişim güzel olunca sıkıntınızıda rahat paylaşıyorsunuz,hocamla bu konuda bir sıkıntı yaşamadım.
fa...l
Meme CA tanısıyla tedirgin, korkmuş ve telaşlı olaral geldiğim kurumunuzda beni babacan, neşeli ve pozitif enerjisiyle ilk karşılayan ÖMER HOCA'ma (ki ben ÖMER BABA diye hitap etmek istiyorum) beni sağlığıma kavuşturacak ilk adım da gösterdiği beceri ve başarıdan dolayı teşekkür etmek istiyorum.Kendisine minnettarım. Bu hastalığın korkunç olmadığını bana göstererek , moralimi düzeltip beni güçlendirmiş ve bu hastalığı yenmede bana en büyük desteği sağlamıştır. Teşekkürler Hocam.
es...l
SAYIN HOCAMI ESKİ ÇALIŞTIĞIM ÖZEL HASTANEDEN TANIYORUM.POST OP HEMŞİRESİ OLARAK ÇALIŞIYORDUM VE YAPTIĞI AMELİYATLARI NASIL TİTİZ VE ÖZENEREK YAPTIĞINI BİLİYORUM.AMELİYAT SONRASI BAKIMI VE HASTALARA VERDİĞİ MORAL;AYNI ZAMANDA HASTALARIN BİR ABİSİ-BABASI GİBİ DAVRANIŞLARI İLE ONALRIN AİLELERİNDEN BİRİ GİBİ OLMUŞ VE GÜVEN VERMŞTŞR.ELLERİNE SAĞLIK HOCAM BİZLERİNDE ÇALIŞMA ŞEVKİMİZİ ARTTIRIRDIN SAOL ÖMER HOCAM..
İ.Ömer Harmancıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İ.Ömer Harmancıoğlu, Genel Cerrahi. Size İ.Ömer Harmancıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi, Laparoskopi.
İ.Ömer Harmancıoğlu adresi nerede?İ.Ömer Harmancıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan İ.Ömer Harmancıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İ.Ömer Harmancıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İ.Ömer Harmancıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İ.Ömer Harmancıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İ.Ömer Harmancıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İ.Ömer Harmancıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İ.Ömer Harmancıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İ.Ömer Harmancıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, İ.Ömer Harmancıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İ.Ömer Harmancıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?İ.Ömer Harmancıoğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce İ.Ömer Harmancıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar