Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi
Üniversite Mahallesi Ataturk Unıv. Arastırma Hastanesı, Yakutiye, Erzurum
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Ben Doktor İbrahim Akif oğlu, aslen Azerbaycanlıyım, Üniversiteyi Gürcistan da olan Tiflis Devlet Tıp Üniversitesinde okudum, Kardiyoloji uzmanlığımı ise Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yapıyorum
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Ibragım Phashaevi adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ibragım Phashaevi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ibragım Phashaevi, Pratisyen.
Ibragım Phashaevi adresi nerede?Ibragım Phashaevi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mahallesi Ataturk Unıv. Arastırma Hastanesı Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ibragım Phashaevi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ibragım Phashaevi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ibragım Phashaevi hangi dilleri konuşuyor?Ibragım Phashaevi ile Rusça, Azerice, Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ibragım Phashaevi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ibragım Phashaevi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ibragım Phashaevi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakınlardaki Pratisyen Hekimler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar