Meram Yeniyol Cad. No : 94 ( Lastik Durağı ), Meram, Konya
m....c
Hiç bir branştan korkmam ama Diş doktorlarından kendimi bildim bileli çok korkarım. Dr. İbrahim bey benim bu fobimi yenmeme sebep oldu. Problemli ve zorlu bir apseli kanal tedavimi gerçekleştirdi, asla acı hissetmedim. İnanılmaz profesyonel, hasta psikolojisinden anlayan muhteşem bir doktor. Dolgum bittiğinde, tamam dedi inanamadım, ne ara dolguyu yaptı hissetmedim bile.
Dolgu ve kanal yaptırdım . Çok ilgili tecrübeli ve eli hızlıydı . Birkaç defa da diş temizletmeye gittim çok memnun kaldım . Başarılarının devamını diliyorum
İbrahim Aladağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Aladağ, Diş Hekimi.
İbrahim Aladağ adresi nerede?İbrahim Aladağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meram Yeniyol Cad. No : 94 ( Lastik Durağı ) Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Aladağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Aladağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Aladağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Aladağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Aladağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Aladağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İbrahim Aladağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri