Adenoidektomi
Rinoplasti
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
Muayenehane
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septum Perforasyon Onarımı
Sinüs Cerrahisi
Somnoplasti
Subkütan Immünoterapi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Muayenehane
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
Muayenehane
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Muayenehane
1995 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde başladığı doktorluk eğitimini 2001 yılında tamamlamıştır.
2001 yılında yine Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Kliğinde uzmanlık eğitimine başlamış ve 2006 yılında ihtisasını tamamlamıştır.
2006 ve 2009 yılları arasında Ankara Onkoloji Hastanesi Kulak Burun Boğaz Eğitim Kliniğinde Baş Boyun Tümör Cerrahi ve Estetik Burun Operasyonları konusunda çalışmıştır.
Bilimsel toplantılarda ödül almış bildiri ve bilimsel dergilerde yayınlanmış makaleleri mevcuttur.
2010 ve 2018 yılları arasında İstanbul Özel Doğan Hastanesi ve Memorial Hizmet Hastanesinde hekimlik görevini yapmıştır. Ekim 2018 tarihi itibariyle muayenehanesinde hizmet vermeye başlamıştır
c.....
Dr. İbrahim Bey ile kepçe kulak işlemi için görüştük. İşlem öncesi gerekli her bilgiyi; kulağın pozisyonu, iyileşme süreci vs gibi detayları en güzel şekilde bana aktardı. İşlemi Florya Hastanesi'nde oldum. Operasyon çok rahat geçti. 1-2 saat odada dinlendikten sonra öğlen hastaneden çıkış yaptım. Bugün operasyonu olalı tam 3 hafta oldu. Her açıdan mükemmel bir deneyimdi. Kendisine, güleryüzlü ekibine ve hastane personeline en içten sevgilerimi saygılarımı iletmek istiyorum. Nice sağlıklı günlere, iyi ramazanlar dilerim.
pı...a
Doktorumuzun yaklaşık 5 yıllık danışanıyım benden önce aile fertlerimden 2 si daha danışanıdır. İbrahim beyden çok memnundular Ve bende bu vasıtayla tanışmış oldum . bugün yine kulak çınlaması sebebiyle gittim İbrahim bey kadar işine özenli birini görmedim diyebilirim. Bana ilaç verip göndermek yerine manevralar , ilaçların ne icin etkili olacağını dahi açıklamıştır her zamanki gibi ,yani işinin ustasıdır.Daha önce kulakla alakalı şikayetlerimden kulak kanaması Geçirdim onda da derdime deva olmuş bir doktordur kendileri. Çevremde kim varsa İbrahim hoca bilinir , ve bilmeyenlere de doktorumuzu önermekteyim. Yeni kliniği hayırlı uğurlu olsun.İyi ki varsınız, Allah başımızdan sizin gibi doktorlarımızı eksik etmesin .
i̇...k
Sevgili Doktor İbrahim Bey’e ilk muayene günümden ameliyatıma ve ameliyat sonrasına kadar gösterdiği ilgi için teşekkür ederim. Daha önce hiç ameliyat olmamıştım ve bu süreç beni korkutuyordu. Çok zor güvenen bir insan olduğum için bir çok doktora gittim ancak hiçbir doktordan İbrahim Bey’den aldığım kadar detaylandırıcı ve rahatlatıcı bilgi almadım. Şu an çok memnunum. Ameliyattan sonra oksijenle tanıştığımı farkettim:) Burnumun görüntüsünden de sağlık problemimin ortadan kalkmış olmasından da çok mutluyum.
ca...
Kızım için uzun araştırmalar sonu kendisine ulaştığımız İbrahim Bey’in , ilk muayene esnasında ki detaylı ve rahatlatıcı ,olabilecek tüm komplikasyonları ürkütmeden aktarması bir anne olarak kendine güvenip kızımı emanet etmeme yardımcı oldu. İlk muayene anından son ana kadar sürekli irtibatta ve kontrolcü olması da tartışılmaz rahatlatıcı. Bizim 3. Ayımız bitmek üzere ve özellikle nefes almakta hiç bir problem yaşamıyoruz. Rutin kontrollere kendisi davet ediyor.Her şey için çok teşekkür ediyorum bir anne olarak gönül rahatlığı ile kendisine kızını emanet ettim sonuç mükemmel
n....k
3 ay önce burun ameliyatı oldum kendisine. Süreci o kadar iyi anlattı ki hiç sorun yaşamadım diyebilirim. Bugün kendisi ile kontrolüm vardı ve size de bu süreçte yaşadığım memnuniyeti aktarmak istedim. Teşekkürler İbrahim Bey.
yu...n
Çok uzun zamandır orta kulak iltagamından başım dertteydi ameliyat olduktan sonra bile sorun yaşadım takımı Dr.ibrahimle tanışana kadar bir görüşte doğru tespit ve kolay tedaviyle sonuç teşekkürler ederim düzgün nahif adam gibi adam
kü...k
İbrahim hoca, hastanın dilinden anlayan, iletişimi harika bir doktor. Tüm burun estetiği sürecimi onun sayesinde mükemmel bir şekilde geçirdim. Nefes alma problemim düzeldi ve tam istediğim gibi bir buruna sahibim şuan. Çok teşekkür ederim
s....v
Nefes almak konusunda çok problem yaşıyordum ve burun görüntüm yüzünden aynalara küsmüştüm takii Doktorum İbrahim Bey ile karşılaşana kadar. Sonucum harika oldu ve aşırı memnunum ilk zamanlar operasyondan korkmama rağmen beni rahatlatıp korkulacak birşey olmadığını ikna etti ve tüm sonuçtan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim kesinlikle
ü ...g
İbrahim hocaya ne kadar teşekkür etsek az, kendisi tüm süreç boyunca son derece ilgiliydi, burun estetiği sonucumuz ise tam içimize sinecek şekilde oldu, tekrar teşekkür ederim
b....k
Cocugumun bademcık ameliyatı kendısı gercekleştirdi okadar detaylı bilgi verdiki kendisi tüm süreçte sanki evimizden biriydi cocugum salıgına kavuştu minnettarız işini layiği ile yapan hekim
İbrahim Altoparlak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Altoparlak, Kulak Burun Boğaz. Size İbrahim Altoparlak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Da Vinci Robotik Cerrahi, Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon.
İbrahim Altoparlak adresi nerede?İbrahim Altoparlak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye, Feza Apartmanı, Maçka Cd. D:No:1 Kat:4, Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Altoparlak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Altoparlak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Altoparlak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Altoparlak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Altoparlak hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Altoparlak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Altoparlak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Altoparlak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Altoparlak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Altoparlak hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, İbrahim Altoparlak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Altoparlak hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Altoparlak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy Kulak Burun Boğaz Doktorları