Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Düzensiz Adet Kanamaları
Kadın Genital Kanser Taramaları
Tümünü gösterHizmetler
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Anormal Kanamalar Tedavisi
Doğum
İbrahim Avcı Muayenehanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Düzensiz Adet Kanamaları
Sezeryan Sonrası Normal Doğum
Vbac(Sezeryan Doğum)
Yumurtalık Kistleri
n....k
Mükemmel bir doktor, doktorluğunun ötesinde harika bir insan. 2011 yılından bu yana tanışıyoruz. İlk olarak kist ameliyatımı gerçekleştirdi üstelik daha önce ameliyat olduğum ve 6 ay içinde tekrarlamış bir kistti ve sonrasında bir daha tekrarlamadı. 2015 yılında ikinci çocuğumun takip ve doğumunda yanımdaydı. Şimdi de üçüncü çocuğuma hamileyim bu konuda tek güvenebileceğim doktor. 43 yaşındayım, yaşımdan dolayı bir sürü risk var ama en ufak bir endişem yok. Beni benden daha çok düşünüp o an aklımda olmayan soruların cevabını bile veriyor her seferinde. İyi ki var ve iyi ki kendisini tanımışım.
b....u
Hamilelik sürecinde farklı bir doktorun akabinde yaşamış olduğum psikolojik buhranın ardından dost tavsiyesi ile İbrahim Bey ile tanıştım. İyi ki de tanışmışız! İlk günden itibaren net, doğru, soru işaretine mahal vermeyen açıklamalarının da ötesinde vermiş olduğu psikolojik desteğin yeri apayrıdır. Hamilelik sürecinde eşim ile ofisinden ayrıldığımızda bir kez dahi bile kafamızda soru işareti bırakmadan, 'ya bunuda sormayı unuttuk' dediğimiz bir an olmadan ferah bir şekilde hep yanından ayrıldık çünkü İbrahim Bey sorabileceğimiz soruları kafamızda takılabilecek tüm detayları her seferinde bizlere açıkladı, anlattı. Keza aynı şekilde doğum ve sonrası süreçlerde de bilgilendirmesi ve psikolojik desteğinin benim için önemi büyüktür. Bir kadın olarak hamilelikte, doğum ve sonrasında yaşadığımız zorlukları çok iyi bilen, bunları desteği ile kolay aşılmasını sağladığı için çok kıymetlidir. 10/10 şiddetle tavsiye edilir :)
gi...n
26 haftalık hamileyim,tavsiye üzerine ilk haftalarımda gitmiştim doğru bir tercih yapmışım.İbrahim beyle güzel bir süreçteyiz.Güler yüzü,detaylı bilgilendirmesiyle aileden biri gibi kendisi.Alanında uzman bir doktor,ilk görüşmede tüm güvenimizi kazandı.Başarılarının devamını diliyorum
g....d
İlk aylardaki riskli gebelik sürecimde bana ve eşime açıklamaları ile güven veren ve ne zaman istesek ulaşabileceğimiz harika pozitif bir doktor İbrahim bey. Gebelik sürecim devam ediyor. Doktorumuz ile yollarımız kesiştiği için çok mutlu ve şanslı hissediyoruz.
Mükemmel bir insan mükemmel bir doktor. Harika bir dokuz ay geçirdik ve sevgili doktorumuz sayesinde kızımızı sağlıkla kucağımıza aldık. Kendisine minnettarız her aşamada yanımızda olduğu için.
oz...n
İlk hamileliğimde de kendisini tercih etmiştim hamileliğim sonlanmak zorunda kaldı ve bu süreçte kendisinin desteği çok fazlaydı. Zorlu geçen ve psikolojik olarak çok yıpratan bu süreçte manevi desteğe çok ihtiyacınız oluyor bunun yanı sıra süreçle alakalı doğru bilgilendirme ve tedaviye ihtiyacınız oluyor. Tüm bu konularda doktorumun desteği çok fazlaydı . şimdi tekrar hamileyim ve bu yola tekrar kendisi ile çıktım
me...e
10 yıl önce oğlumu benimle buluşturan alanında uzman Güler yüzlü , samimi mükemmel bir doktor. şimdi ikinci yavrumuz için hiç tereddüt etmeden koşa koşa gidiyoruz. İbrahim bey ile tanışmadan önce gitmediğim doktor kalmamıştı . Fakat bir annenin en çok istediği şey doktoruna güvenmek. Kafamdaki tüm soruları yanıtlayarak bir an bile bana pişmanlık yaşatmadı. Siz sormadan kendisi zaten ayrıntılı her şeyi anlatıyor .Biz kendisininden çok memnunuz.
r....ç
Çok memnun kaldım ... ilk çocuğum da kendisinin ellerinde dünyaya geldi..
5 aydır İbrahim hocama gidiyorum çok memnunum ben daha bir soru sormadan her şeyi ayrıntılı anlatıyor içim rahat ayrılıyorum yanından.inşallah doğum sürecimizde çok güzel geçecek
d.....
Gebeliğim boyunca sakinliği, doğru yönlendirmeleri ve tedavisiyle gönlümüzü fetheden hocamızı herkese tavsiye ederim. 3 düşüğüm sonrasında biricik kızıma beni kavuşturdu. Keşke onu daha önce bulsaydık ve bu kadar çok kayıp yaşamasaydık. . (Artı olarak; yanında çalışan bayan çok yardımcı ve güler yüzlü. )
İbrahim Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Avcı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size İbrahim Avcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Kadın Genital Kanser Taramaları, Kanserde kadın cinsel sağlığı, Klitoral Tedavi, Normal Doğum, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Sonrası Normal Doğum, Sezeryan Doğum.
İbrahim Avcı adresi nerede?İbrahim Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye mahallesi İzmir Yolu caddesi Efe Plaza No:116 kat:3 D:6 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Avcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Avcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Avcı hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Avcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Avcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Avcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 88 hasta / danışan, İbrahim Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Avcı hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Avcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları