r....ç
Annemin belindeki fıtık rahatsızlığı yaklaşık olarak iki yıldır devam etmekte. Birçok tedavi yöntemi denememize rağmen olumlu bir sonuç alamamıştık. En son gittiğimiz özel hastanedeki Dr, bel kısmında omurilik daralması olduğunu belirtmiş ve ameliyatla buraya bir platinin takılacağını söylemişti. Ancak 71 yaşında olan annemin ameliyatının yaşı gereği çeşitli riskleri barındırabileceğini düşünerek ameliyat ettirmeyip, şuanda fakültede görevli İbrahim hocaya geldik, hoca hastalığın teşhisini önceden çektiğimiz filmden yaptı. Ve belin sıkıntılı bölgesine bir iğne yaptı. Bir haftadır annemin ağrıları dindi ve artık rahatlıkla günlük aktivitelerini sürdürebiliyor. İbrahim hocaya ilgilerinden, nazik davranışlarından ve doğru teşhislerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek az.
İbrahim Batmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Batmaz, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
İbrahim Batmaz adresi nerede?İbrahim Batmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıtılbıl Mahallesi Dicle Üniversitesi Sur
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Batmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Batmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Batmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Batmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Batmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Batmaz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İbrahim Batmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.