Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi
Akıcılık Bozukluğu Terapisi
Tümünü gösterHizmetler
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Fortis Sinanlı Fikirtepe Mah., Hızırbey Caddesi No:25/C G Blok Daire:52, İstanbul
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
k.....
3 yaşında ki çocuğumuz çok kısıtlı kelime dağarcığı ve bebeksi konuşması devam ederken İbrahim Bey ile terapilere başladık.
İbrahim Bey süreci başından beri gerek çocuk ile olan uyumu gerek ebeveynler ile olan iletişimi ile çok güzel ilerletti. Kendisi bu alanda oldukça yetkin ve profesyonel birisi.
Çocuğumuz 3-4 aylık bir terapi süreci sonrası artık günlük olarak her gün yeni kelimeler üretmeye ve 2-3 kelimeleri cümleler kullanmaya başladı.
g....k
İbrahim Bey gerçekten işinde uzman birisi. 6 yaşındaki oğlum k sesini telaffuz edemiyor, t olarak söylüyordu. İlk randevuda sorunu tespit edip bize sürece dahil ayrıntılı bilgi verdi. Düzenli katılım ve verilen egzersizleri düzenli tekrar ile tahmin edilenden de kısa bir sürede oğlumun sorunu halloldu. Ses veya dil ile ilgili bir sorun olduğu düşünülüyorsa kendisine hemen danışılmasını herkese tavsiye ederim.
z...
Dr. İbrahim Can Yaşa Bey'e danışanın tavsiyesi üzerine ulaştım. 21 yaşında kızımda konuşma geriliği vardı. Doktorumuzun çıkaramadığı seslerin üzerinde durarak kelimelerinin daha anlaşılır bir şekilde çıkmasını sağlamak amacı ile verdiği egzersizleri ev ödevi olarak çalıştık. Söyleyemediği harfler daha net çıkmaya başladı. Kelime anlaşılırlığı arttı. Kesinlikle İbrahim hocam doğru ve az bulunan bir adres olduğunu belirtmek isterim.
e...
İbrahim hoca ile bir tanıdık vasıtasıyla tanıştık. Çocuğum için başvurduk. Konuşmada sıkıntı yaşıyorduk, kendini asla ifade edemiyordu ve benden başka kimse anlamıyordu. Uzmanımız da gerçekleşen tedavi sürecimiz ağız egzersizleri, dil egzersizi yapıyoruz çok da iyi yol kat ettik. Şu anda çok güzel ilerliyoruz sosyal olarak da çok gelişme sağladık, özgüven olarak bayağı iyi olduk. Ben herkese İbrahim hocayı tavsiye ediyorum.
Kızımın konuşmasındaki bozukluklarla ilgili 2 aydır görüşüyoruz. İletişimi arttığını düşünüyorum ama asıl sıkıntısı için şu anlık fark etmedim. Yavaş gidiyoruz. Gidişattan memnunuz. Bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum.
Çocuğum için tavsiye üzerine gittim. Kekemelik vardı, 1.5 yıl gittik hala daha devam ediyoruz. Oğlumuzun konuşmada, okumada ciddi bozuklukları vardı. Evde uygulayacağımız ödev şeklinde yöntemler teknikler veriyordu. Dil terapisi aldık konuşması tamamen düzeldi. Kendisinin uyguladığı tüm teknikler çocuğa eğitim amaçlı bilgiler verdi, yapmamız gerekenleri söyledi.
b...
Uzmanımıza bir arkadaş tavsiyesi üzerine başvurdum. Çocuğumda artikülasyon bozukluğu vardı, bununla alakalı daha önce başka bir uzmanla çalışmıştık 6 ay fakat çokta büyük bir fayda sağlayamamıştık. İbrahim hoca çocuğumuzu ilk gördüğü zaman 15 dakika konuştu sonra hemen sıkıntının hangi harflerde olduğunu anladı ve seanslarına başladı yaklaşık 3 -4 ay gibi bir sürede konuşmasını tamamen düzeltti bizim farkındalığımızı da arttırdı evde yapmamız gerekenleri de yaptıktan sonra süreci sonlandırmış olduk.
Arkadaşım tavsiyesi ile kızım için başladık. Her seferinde gelişme gösteriyor. Dil becerisini geliştirmek için başvurduk. Başka terapilere de gidiyoruz İbrahim Bey ile gittiğimiz terapilerden olumlu sonuçlar aldık.
i̇...)
İbrahim Bey'den çok memnunum. 4 yaşında down sendromlu kızım var 2 aydır kendisi ile birlikte çok büyük yol katettik. Kızımın iletişimi arttı, çıkardığı sesler çok daha fazlalaştı ve yavaş yavaş hecelemeye başladı. İbrahim Bey çok ilgili her anlamda ilgileniyor. Kendisini herkese tavsiye ederim.
b....)
Çok memnunuz. İbrahim Bey'in ilgisinden, hem çocuk hem de veli olarak sağladığı iletişimden çok memnunuz. Oğlum severek gidiyor ve akademik olarak gözle görülür bir gelişme yaşadık. Daha da artırabilmek adına devam ediyoruz. Oğlum kendisini zaten çok seviyor. Mayıs ayının sonunda görüşmelere başladık. Çocuğumun konuşmasında kullandığı kelime sayısı azdı ve yüklem kullanmıyordu. Su diyordu ama su ver demiyordu. Şu an ise bağlaçları ve cümleleri kullanıyor, kelime hazinesi gelişti ve kısık sesle konuşuyordu, yüksek sesli konuşmaya başladı. Hem ben hem de etrafındaki arkadaşları daha net bir şekilde anlıyoruz. Arkadaşları anlamazsa sosyal becerilerinde sorun yaşanabileceğini düşünüyorduk, ancak bu konuda da yüzde 90 oranında bir gelişme sağladık. Herkese İbrahim Bey'i tavsiye ediyorum.
İbrahim Can Yaşa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Can Yaşa, Dil ve Konuşma Terapisi. Size İbrahim Can Yaşa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Yutma Terapisi, Ses Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi.
İbrahim Can Yaşa adresi nerede?İbrahim Can Yaşa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fortis Sinanlı Fikirtepe Mah., Hızırbey Caddesi No:25/C G Blok Daire:52 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Can Yaşa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Can Yaşa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Can Yaşa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Can Yaşa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İbrahim Can Yaşa hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Can Yaşa ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Can Yaşa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Can Yaşa tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Can Yaşa hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, İbrahim Can Yaşa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri