Diş Hekimi Randevusu
Y B
İ H.
20'lik Diş Çekimi
İbrahim Cem Özkurt Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
X-Ray
Çocuk Ortodontisi
Ölçü Randevusu
İbrahim Cem Özkurt Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ya...
Cem Bey,e ortodonti ile ilgili bir işlem için gittim gerek ilgisi gerekse profesyonelliğiyle beni çok memnun etti. Tedavim boyunca sabırlı, anlayışlı ve detaylı bir şekilde bilgi verdi. Tedavi sürecim rahat ve sorunsuz geçti. Diş sağlığı konusunda güvenle tavsiye edebileceğim bir uzman.
Açık kapanış problemim olduğu İçin İnvisalign( şeffaf plak) tedavisi görmek istedim. Çok dürüst olması, nezaketli ve detaylı planlama yapması( örn: dişlerim düzeldiğinde dudağımın alabileceği şekle kadar düşünmesi) çok hoşuma gitti. Tedavim devam ediyor. Bittiğinde detaylı yine görüşlerimi yazacağım. Konforlu bir süreç isterseniz ve her an ulaşabileceğiniz bir diş doktorum olması gerekiyor derseniz mutlaka tavsiye ederim.
k.....
Tel tedavisi görüyorum çok memnunum çok açıklayacı güven veren ve detaycı bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum.
öz...z
Cem beyle 1.5 yıl süren ortodonti tedavim oldu. Sonraki süreçte de uzak mesafe olmasına rağmen kendisine başvuruyorum. Tedavimin her aşamasında kendisinden memnun kaldım. Aklınızdakileri rahatlıkla sorabildiğiniz, özenli, nazik ve güvenilir bir hekim. Teşekkür ediyorum profesyonelliği için, iyi ki tanımışım diyorum.
as...i
Cem Bey'i yine diş hekimi bir arkadaşımın referansı ile tanıdım ve tedavime başladık. Ortodonti tedavimi işini mükemmel özenle yapan, klinik olarak hijyen sorumluluklarını kusursuz sağlayan bir doktor ile yürütmek istemiştim. Tüm bu üst seviye beklentilerimi fersah fersah karşılayan bir hekim Cem Bey. İstanbul için bu alanda kendimi emanet edeceğim bir ikinci hekim yok
m....k
Diş teli konusunda fazlasıyla kararsız ve çekingelerimin olduğu bir dönemde, internet üzerinden yaptığım araştırmalarda Cem beyin çok iyi eğitimler aldığını ve hasta yorumlarının fazlasıyla iyi olduğunu görünce, 3 saatlik uzaklıktada olsa kendisiyle görüşmeye gittim. Daha sonrada başka bir yere görüşmeye gitmedim:) Kendisi çok nazik, işinde çok iyi bir ortodontist. İlk günki korkularımın hepsinin yerini iyikilere bıraktığını söyleyerek, 1 buçuk senelik tel tedavimin sonunda, telsiz dişlerimle bu mesajı gülümseyerek yazıyorum. Kendisi gerçekten işini emekle ve hassasiyetle yapan biri. Hem kendisine hem asistanı Ebru hanıma tekrardan teşekkürlerimi ve saygılarımı iletiyorum.
40+ yaşında olduğum için ortdonti tedavi isteğime akrabalarımdan heves kırıcı yorumlar gelmişti ("çok geç kaldın"...). Ortaokulda yıllarca tel tedavisi görmüştüm aslında. Ama sıkışık alan sebepli kalıcı olmamıştı. Yirmilik dişlerim çok geç çıktığı ve alındığı halde dişler yayılır ümidiyle de erteliyordum, ancak yayılmak bir yana, daha da zor bir bakım gerektirir olmuşlardı. Üstteki bir dişim pekiştirme tedavisine rağmen 20 yaşlarımda tekrar geriye doğru gitmişti. Diş ipi girmemesi, çok zorlarsam girip kanatması, ip girince de geri çıkaramamak, alt ön dişlerin köşelerinin çapraşıklık sebepli minik minik kırılması, kırıkların dilimin ucunu kesmesi ile artık bu işe tekrar kalkışmaya karar verdim. Pandemi öncesi niyet ettiysem de ayarlayıp gidemedim. Cem Bey'i çok güvenilir bir hekim referansım ile Ataşehir kliniğinde tanıdım ve tedavi bilgisi aldım. Dün braketler takıldı ve tedaviye başladık. Kendisi çok nazik, titiz, bilgilendirici bir hekim. Randevu gün-saatlerinde ellerinden geldiğince yardımcı oldular. Braketler takılınca ilk günlerin sızısını 25 yıl sonra tekrar anımsamak da iyi bir tecrübe oldu. Teşekkürler...
s....u
Uzun araştırmalar sonucunda Cem beyi buldum iyi ki bulmuşum net,açık ve yardımsever bir hekim..Bir çok klinik merkezin aksine şişirilmiş bir fiyat politikası yok,ortodonti tedavimde süreç ve tedavi ön gördüğü şekilde ilerliyor çok zorlanmadan geçirdim bu süreyi. Kendisine yardımları ve emeği için teşekkür ediyorum.Gerçekten çok iyi bir hekim.
du...n
Diş teli tedavisi görmüştüm fakat dişlerim bozuldugu için yeniden tedavi görmek amacı ile İbrahim Bey'e geldim. İbrahim Bey tedaviye başlamadan önce hangi aşamalar olacagı, ne kadar süre tel takacagım gibi bilgileri detaylı bir şekilde anlatmıştı ve verdiği süre sonunda tellerim çıktı :) Tedavi süresince dakikliği, işine gösterdiği özen ve gerekli noktalarda yaptığı bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
ay...
Cem Bey tam olarak işinin ehli. Güleryüzlü, nazik, hastasını sabırla dinleyen harika birisi. Detaylı açıklamalarıyla anksiyeteden uzak bir ortodonti tedavi sürecini geçiriyorsunuz. Kendilerine burdan da çok teşekkür ediyorum.
İbrahim Cem Özkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Cem Özkurt, Ortodonti, Diş Hekimi. Size İbrahim Cem Özkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ağız Koruyucusu, Randevu, Diş Teli - Ortodonti, Erişkin Ortodontisi, Çocuk Ortodontisi, Diş Beyazlatma, Estetik Diş Teli Tedavisi, Kontrol Randevusu.
İbrahim Cem Özkurt adresi nerede?İbrahim Cem Özkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akatlar Mahallesi Ebulula Mardin Caddesi No:14/3 Beşiktaş
- Etiler, Akat Mah Ebulula Mardin Cad No: 14 D:3 Akatlar İstanbul İstanbul
- Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Cem Özkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Cem Özkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Cem Özkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Cem Özkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Cem Özkurt hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Cem Özkurt ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Cem Özkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Cem Özkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Cem Özkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Cem Özkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta / danışan, İbrahim Cem Özkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Cem Özkurt hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Cem Özkurt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Vakıfbank Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.