ça...n
Bana tek güven veren doktor diyebilirim. Kızım 9 aylıkken kontrole gittik ve şuan kızım 5 yaşında oğlum da 10 aylık.. Ben bu kadar doğru teşhis koyan, aileyi bu kadar rahatlatan başka bir doktora denk gelmedim desem yeridir. Gerçek bir kıymet diyebilirim. Ülkemiz de böyle doktorların olduğunu bilmek beni rahatlatıyor. İyi ki varsınız ve iyi ki size denk gelmişiz. Büyük bir şansınız bizim için...
he...i
valla ben bugun gıttım ıbrahım beye bebegımde makat darlıgı var demıstı dort celıktekı cerrahlar ve bana hegar bujı verdıler bebegım daha kotu oldu sagolsun ıbrahım bey cok mukemmel bır doktormus bebegım artık aglamadan kakasını yapabılıyor tesekurler ıbrahım bey
na...k
çocuklarımın doktor ibrahim amcası:)siz sormadan kafanızdaki soruların cevaplarını muayene süresi boyunca kendiliğinden anlatan bir hekim.ilk doğumuma girmesiyle tanıştık ve ikincisinde bulunmasını da özellikle biz istedik.iyi ki varsınız.teşekkürler
se...l
öncelikle anne ve babayı çok rahatlatan hemen ilaca yüklenmeyip doğalı seven bir dr. istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz.belli kalıplarda takılıp kalmıyor.kesinlikle güven sağlıyor.ilgilenip araştırmaya geçenlere tavsiye ediyorum.
İbrahim Cingöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Cingöz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
İbrahim Cingöz adresi nerede?İbrahim Cingöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- F.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Cingöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Cingöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Cingöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Cingöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Cingöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Cingöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İbrahim Cingöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yıldırım Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gemlik Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Orhangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (1)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla