➡Üniversite eğitimim esnasında çeşitli kliniklerde, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, devlet hastanelerinde ve şehir hastanelerinde gözlem ve uygulama stajı yaptım.
➡Hem üniversite zamanında hem de mesleğe giriş yaptıktan sonra ulusal ve uluslararası birçok eğitim ve konferansa katıldım.
➡Şu an aktif olarak Mardin'de çalışmaktayım. Mardin ve çevresinde yüz yüze terapi, diğer şehir ve ülkelere ise online terapi hizmeti vermekteyim.
➡Eğer dil ve konuşma bozukluğuna sahipseniz veya çevrenizde dil ve konuşma bozukluğuna sahip olan biri varsa ve bu konuda yardım almak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Ses Terapisi
Yutma Terapisi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dkt. İbrahim Dede adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İbrahim Dede isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Dede, Dil ve Konuşma Terapisi. Size İbrahim Dede tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi.
İbrahim Dede adresi nerede?İbrahim Dede şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mardin Mardin
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Dede isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Dede online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Dede isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Dede, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
İbrahim Dede hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Dede ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Dede isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Dede bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Dede ile iletişime geçmenizi öneririz.