ra...n
tek kelimeyle adam gibi adam adam gibi doktor böbrek taşı ameliyatı oldum rast gele sectim allah işte karşıma ibrahim beyi çıkardı tsk hocam allah razı olsun.
es...a
ibrahim dönmez hocam mükemmel bir doktor bence çünkü hastayla inanılmaz ilgileniyor güler yüzlü insan bütün soruları kolaylıkla sorabiliyor doktor dediğin böyle olur bence herşey için çoook teşekkür ederim ibrahim hocam
ö....k
bir çok özel hastanedeki doktorlardan daha çok ilgilendi,güler yüzlü bilgili bütün detaylarıyla sorunu ve cözümü hastasına anlatıyor teşekkürler ibrahim hocam
ha...u
İlk olarak insanlık olarak çok iyi birisi hastalarına karşı çok mütavazi ve iyi davranıyor. Samimi kalender birisi. İlgisinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim.
hu...a
Hastasiyla ve calisma ekibi ile empati kurup tum soru isaretlerini gideren bir gercek doktor. Arasam bulamazdim. Tesekkurler.
İbrahim Dönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Dönmez, Üroloji.
İbrahim Dönmez adresi nerede?İbrahim Dönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zübeyde Hanım Cad. Merkez Kırşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Dönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Dönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Dönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Dönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Dönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Dönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İbrahim Dönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.