Kardiyoloji Randevusu
Kardiyoloji Randevusu
Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113, Üsküdar
Medicana Çamlıca Hastanesi
se...̇
Covid19 geçirdim. Hastanede 30 gün kaldım. Hastaneden çıktıktan sonra tavsiye üzerine İbrahim beye geldim. Geldiğimde kucağımda oksijen tüpü tekerlekli sandalyede yürüyemez durumdaydım. Çok ilgi gösterdi cep telefonu numarasını verdi. bir sorun yaşarsanız mutlaka arayın dedi. Bir ay sonra yeniden ama kendi ayaklarım üzerinde yürüyerek geldim. Verdiği bir ilacı kesti artık ihtiyaç yok dedi. Güler yüzü, konuyu anlatma, açıklama şekli ve sizi dinlemek için zaman ayırmasıyla kalbimin doktoru kalbimde yer edindi...
le...r
Eşimin kalp krizi geçirmesi sebebiyle acilden giriş yaparak tamamen tesadufen kendisiyle yolumuz kesişti. Hayatımızın en şanslı tesadüflerinden biri olabilir. Mesleki uzmanlığının yanında hasta yakınına gösterdiği yakın ilgi ve detaylı açıklamalar harikaydı. Eşimin sağlığına kavuşmasını kendisine borçluyuz. Her şey için teşekkür ederiz.
Doktor beye bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Teşhis sürecindeki ilgisinden memnun kaldım. Beni konu ile ilgili tüm detaylar hakkında bilgilendirdi. Daha sonra eşimin de kalp ile ilgili şikayeti olunca hiç düşünmeden İbrahim beye gittik. Aynı ilgiyi eşime de gösterdi. Eşimi rahatsızlığı ile detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Geçtiğimiz ay annemin kardiyoloğa gitmesi gerekince yine İbrâhim beyi tercih ettik. Doktor bey ilgisi ve bilgisi ile annemin de hastaneden mutlu ayrılmasını sağladı. Böyle doktorların çoğalması dileğiyle.
ma...u
Yetmiş yaşımın en güzel tesadüfü değerli İbrahim Duran hocamızla tanışmak ve hastası olmaktı. Olağanüstü bilgi birikimine ve ustalığına hayran kaldım. Güle oynaya anjiyomu gerçekleştirdi. Ki beşinci operasyonumdu. Gerçekten saygı duydum. İyi ki böylesi donanımlı ve vicdanlı doktorlarımız var. Can-ı yürekten teşekkürler değerli İbrahim hocam. Saygımla, sevgimle.
üm...z
değerli doktorum başarılarınızın devamını dilerim ALLAH sizleri başımızdan eksik etmesin ibrahim hoca cok iyi bir doktor herşeyden önce çok pozitif bir insan annemide ona götürücem ben doktorumla 3 kez görüştüm hersene bazen 2 senede bir gidiyorum en son mart ayında gitmiştim sevgi ve saygılarımla
me...u
Sevgili doktorum İBRAHİM DURAN bey göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için çokteşekkür ederim. ALLAH sizleri başımızdan eksik etmesin.Çalışma hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.
çi...z
sayın doktorum ibrahim bey bukadar hastasıyla ilgili alakadar olduğunuz için teşekkür ederim benim gibi zor bir hastayla uğraşmak kolay değildi sabrınıza ve emeginize sağlık başarılarınızın devamını dilerim
mi...r
çok dr.un yapamadığı işlemi ameliyatsız halletti allah razı olsun elleri dert görmesin.
İbrahim Duran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Duran, Kardiyoloji. Size İbrahim Duran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu.
İbrahim Duran adresi nerede?İbrahim Duran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Duran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Duran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Duran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Duran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Duran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Duran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Duran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Duran hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İbrahim Duran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Duran hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Duran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Üsküdar bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kardiyologlar