Emek Mahallesi Ali Nadi Ünler Bulvarı Şakir Sabri Cad. No:13, Şehitkamil, Gaziantep
2007-2008 yıllarında Erzurum Karayazı ilçesinde çalıştım.
2009-2014 yılları arasında Gaziantep Üniveristesi Üroloji Anabilim Dalı'nda ihtisasımı tamamladım.
2015 yılında Bilecik Bozüyük Devlet hastanesinde Üroloji Uzmanı olarak görev yaptım.
2016 Ocak itibariyle Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Üroloji uzmanı olarak görev yapmaktayım.
me...u
8 yaşındaki çocuğumun böbrek ağrısı şikayetiyle gitmiş olduğumuz yaşam hastanesinde çocuğumun sol böbreğinde 8 mm kalınlığında taş tespit edildi ve doktorumuz İbrahim Bey yaklaşık 1 saatlik kapalı böbrek taşı ameliyatı ile taşı aldı.Şükür çocuğumuz rahatladı.İbrahim Bey'e ve çalışma ekibine çok teşekkür ederim.
İbrahim Düzgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Düzgün, Üroloji.
İbrahim Düzgün adresi nerede?İbrahim Düzgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Mahallesi Ali Nadi Ünler Bulvarı Şakir Sabri Cad. No:13 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Düzgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Düzgün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Düzgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Düzgün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Düzgün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Düzgün hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İbrahim Düzgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar