s....d
9 Ağustos ta rahim içi miyom ameliyatı oldum ameliyat öncesi olsun sonrası olsun o kadar tatlı okadar ilgili bir doktor ki iyiki tavsiye üstüne egemen bey e gitmişim ayaklanmam nerdeyse ameliyat tan sonra hemen oldu işinin ehli gerçekten iyiki siz
nu...
Yaptığı başarılı Laproskopi (yumurtalik ve yumurtalik kisti) ameliyati ile beni sağlığıma kavusturan, gülen yüzü, tecrübesi, ilgisi, özverisi, disiplini ve herseyden önce titizliği ve istediğin zaman ulaşılabilir olması, ile herkese tavsiye edebilecegim ve gönül rahatlığı ile gidebileceğiniz cok değerli bir Hekim kendisine,
Saygı, sevgi ve şükranlarımla..
şü...ş
Egemen bey, hem çok bilgili hem de hem de çok ilgili bir doktor. Kısa zaman önce kapalı yumurtalık koruyucu yumurtalık kisti ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi ve sonrası yaklaşımı gerçekten çok başarılıydı. Keşke her alandaki hekimlerimiz Egemen bey gibi olsa :)
n....k
Endometriozis hastasıyken İbrahim hocamla tanıştık. Herkes çok negatif konuşurken doktorum hep çok pozitifti. Hsg sonucu kendiliğinden gebe kaldım. Biraz olsun ağrım geçer mi derken hem ağrılarım geçti hem de bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık. Yaşam kalitem de çok arttı. Minnettarım
kü...
Yaklaşık 1 ay önce 4 aylık hamileyken bartolin kisti ameliyatı oldum ağrılar içinde korkuyla gittiğim hastanede 1 saatte hızlıca çok başarılı bir ameliyat geçirdim herşeyi detaylı anlatımı ve ilgisiyle bütün ağrı ve acılarım son buldu biz sormadan herşeyi açıklaması ailecek bizi çok rahatlattı iyiki yollarımız kesişti hocam size çok minnettarım
vb...u
Egemen hocam, bebeğim uyuyor doğumumun üzerinden 15 gün geçti ve sizi sürekli gülümseyerek hatırlıyorum. Sizi hamileliğimin başında burdaki yorumları okuyup bulmuştum ve şimdi benim gibi yorumları okuyan arkadaşlar varsa şunu söylemek isterim; bakın ben doğurduysam herkes doğurabilir korkularınız varsa asla olmasın tüm süreci çok keyifli geçirdik. Doğumda sizi biraz uğraştırdım kusura bakmayın hocam, birdahaki sefere bu kadar korkmayacağıma söz veriyorum. Uzbasan ailesi sizi çok seviyor
d....a
Egemen hocamla hamilelik süreci boyunca beraberdik güler yüzü, anlayışlı oluşu,bilgisi ve tecrübesiyle kendimizi gercekten emin ellerde hissettirdi ayrıca şahsi numarasını vererek birebir iletişim kuran kafamıza takılan en ufak bir şeyde diret görüşebildiğimiz, bütün soruları sıkılmadan cevaplayan canım hocamız şimdi kızım 2 aylık bu süreçte herkes kadar bana destek oldunuz güler yüzünüz daim olsun
se...k
Egemen hocamız ile yollarımız bebek hasretimiz sebebi ile kesişti. Gerek tedavi sürecinde, gerekse gebeliğim boyunca ve doğum sonrası sürecimde hocamızın ilgi ve alakası sayesinde kendimi hep güvende hissettim. İyi ki bu yola sizinle cikmisiz, iyi ki varsınız hocam
ba...r
Canımız hocamız
10 yıllık özlemden sonra bizi evlat sahibi yaptınız ilk muayenemi unutmuyorum geç bakalım allahtan ümit kesilmez demiştiniz ki ben size gelirken ameliyat olacağım diye düşünmüştüm bize verdiğiniz destek uyguladığınız ek tedaviler sayesinde sağsağlim oğlumuza kavuştuk iyi ki sizi tanıdık birdaha evlat sahibi olmak istesem sizinle yoluma gözüm kapalı devam ederim başarılarınızın devamanı dilerim
hu...u
Hamilelik süreci boyunca egemen hocamla beraber bu yoldayız bilgisi ve tecrübesiyle her zaman güven verdi her konuda yardımcı oldu herhangi bir sorum veya sorunum olduğunda kendisiyle iletişim kurmakta hiç zorlanmadım whatsaptan sorduğumda saat kaç olursa olsun hemen dönüş yaptı.hastasını iyi tanıyan sayılı doktorlardan birisi. Ameliyathanede muhteşem bir ekipler Sezeryan sırasındaki destekleri beni çok rahatlattı ameliyat stresi sayenizde yaşamadım . 3. gün sonunda iyileşen bir Sezeryan geçirdim bu kadar kısa sürede iyileşmemi sağlayan egemenin hocanın başarısıdır. İyi ki siz egemen hocam .sizlere her zaman ihtiyacımız var başımızdan eksik olmayın
İbrahim Egemen Ertaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Egemen Ertaş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
İbrahim Egemen Ertaş adresi nerede?İbrahim Egemen Ertaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çanakkale Asfaltı Üzeri No : 2/1 Menemen İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Egemen Ertaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Egemen Ertaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Egemen Ertaş hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Egemen Ertaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Egemen Ertaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Egemen Ertaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Egemen Ertaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Egemen Ertaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 127 hasta / danışan, İbrahim Egemen Ertaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları