İki ayağımda da uzun zamandır bulunan halluks valgus rahatsızlığı nedeniyle gitmiştim. Maalesef söylediklerimin hiçbirini ciddiye almadı, canımın acıdığını söylediğimde buna inanmadı ve hatta güldü. Sonradan öğrendim ki ameliyat olmam gerekiyormuş. Oldum ve çok şükür artık sıkıntı çekmiyorum. İbrahim Bey neden böyle bir muamelede bulunma ihtiyacı hissetti bilemiyorum. İnşaAllah başkaları böyle bir şey yaşamaz.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
İbrahim Eke isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Eke, Ortopedi Ve Travmatoloji.
İbrahim Eke adresi nerede?İbrahim Eke şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad. Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Eke isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Eke online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Eke isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Eke bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Eke ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Eke hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İbrahim Eke hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları