Psikolog İbrahim Enes Yeşilağaç, ergen, yetişkin çalışmaktadır, ayrıca aile danışmanlığı eğitimine sahip olduğu için çift ve aile de almaktadır.

23 Nisan Mahallesi Ata Caddesi No:5/26 Gizemler Plaza 3, Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit

Aile Arabuluculuğu +7 daha fazla

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Online Görüşme

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Röportaj

Konum: Psk. İbrahim Enes Yeşilağaç Psikoloji Randevusu

Enes bey'den danışmanlık aldığım dönemlerde bi girdabın içindeydim , kendim için doğru kararı vermekte zorlanıyorum.Dinlemesi,ilgisi ve bana sağlamış olduğu farklı bakış açıları çok iyi gelmişti.Sorunumun dışında genel olarak çevremi sorgulayıp davranışlarımı değiştirmeme sebep olmuştu.Tekrar ihtiyacım olursa gönül rahatlığıyla gidebileceğim birisi .

Psikolojik destek almak için başvurdum. Sorunlarım vardı ve kendim çözemiyordum. 5 aydır kendisine gidiyorum. Seanslarım güzel ilerliyor. Bana seansların etkisi oldu. Kendimi mutlu hissediyorum. Çok anlayışlı bir uzman. Önyargılı değil. Bir şeyleri anlatırken çekinmiyorum. Verdiği tavsiyeleri uyguluyorum ve olumlu sonuçlar alıyorum.

Z
Konum: Psk. İbrahim Enes Yeşilağaç Psikoloji Randevusu

Her konuda yardımcı oldu gerçekten daha iyi hissediyorum artık.

Konum: Psk. İbrahim Enes Yeşilağaç Diğer

Uzun zamandır hayatımda attığım en iyi adım. İyi ki yollarımız kesişmiş. Yaşamıma dair katkılarınız için minnettarım. Bir kişinin kendini saklamadan anlatabilmesi ve samimiyetle dinlenmesi kadar güzel bir ilerleyiş olamaz. Yeniden beni bana kazandırdınız.

Konum: Psk. İbrahim Enes Yeşilağaç Psikoloji Randevusu

Atamayla beraber ailemden sevdiklerimden uzakta olmak,yalnız yaşamak, korku, uyku problemi gibi bir sürü sorunla aynı anda yüzleşip baş edemediğim bi zamanda tanıdım Enes beyi. Sürecin başında iyi geleceğinden bile emin değildim ama 1 yılı aşkın görüşmenin ardından düşüncelerimde büyük değişiklikler olduğunu hem hissediyor hem çevremden duyuyorum. Seanslar esnasında bazen kendimi ileri iki geri gibi hissetsem de bugünden baktığımda yaşadığım somut değişimlerden çok mutluyum. Sayesinde hem kendi yasamıma hem çevreme daha çok dokunmaya basladım, endişe ve korkularımı aştım. Kendimle, ebeveynlerimle, bakış açımla ilgili çok şey fark ettim ve yönlendirmeye başladım.

Konum: Psk. İbrahim Enes Yeşilağaç Psikoloji Randevusu

İbrahim Bey'e öfke problemlerim için başvurdum. Kendisi oldukça ilgili, dikkatli ve telkin edici yaklaştı. 3 ay kadar bir sürede öfkemin sebebini anlamama yardımcı oldu. Artık daha sakin bir ruh halim var. Hayattan tat almaya başladım ve bu beni mutlu ediyor.

Konum: Psk. İbrahim Enes Yeşilağaç Psikoloji Randevusu

Enes bey sayesinde okadar çok şey degiştiki hayatımda bana öyle güzel yol gösterdi ki kendimi tanımama yardımcı oldu.İyiki enes hocamla başlamısım

Kendisi ile 3 aydır görüşüyorum. Enerjisi, dinlemesi, yönlendirmesi bana gerçekten çok iyi geldi. Çok mutluyum, kendimi iyi hissediyorum. Kendisi gerçekten iyi bir psikolog. Şiddetle tavsiye ederim. Kendimi güçsüz, birilerine muhtaç, yük oluyormuş gibi hissetmekten çıktım güçlü bir kadın olarak iyi hissediyorum. Görüştüğümüz seanslardan sonra 1 puan verirken 9-10 puanlara çıktım.

Kendisinden çok memnun kaldık. Kısa sürede çok pozitif etkisi oldu. Oldukça başarılı ve tavsiye ederim. Ailecek danışmanlık hizmeti aldık. 2-3 ay görüşme sağladık. Fark etmediğim birçok şeyi fark etmemi sağladı. Enes Bey tarafsız bakabilen, gayet deneyimli ve bu deneyimi danışanına aktarabilen birisi.

Konum: Psk. İbrahim Enes Yeşilağaç Aile Danışmanlığı Randevusu

Aile Danışmanlığı hizmeti aldık. Sorunları tespit etme ve çözüm önerilerinde oldukça başarılı. Enes beye teşekkür ederim.