Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Annemin ayaklarında bulunan varis şikayeti için, İ.Fevzi Özdomaniç'e muayene için gittik. Doktor, annemin ayaklarına karşıdan bakarak, dopler dahi çekmeden teşhis koyabildi!!
Doktor, krem ve ağrı kesici yazdığını söyleyince, annem bazı ağrı kesicilerin kendisine alerji yaptığını, ********* içeren ağrı kesici yazabilmesi için ricada bulundu. Doktor "baştan söylesenize kardeşim, reçeteyi yazdım ben, değiştirmek için uğraşacağız" dedi. Annem, doktorun bu tepkisine, "özür dilerim doktor bey" dedi ve "eğer reçeteyi değiştiriyorsanız ******* de ilave edebilir misiniz rica etsem" deyince, doktor "kardeşim sen de niye taksit taksit söylüyorsun, seninle mi uğraşacağım ben" dedi ve annem tekrar gereksiz yere doktordan özür diledi.
Doktor, reçeteyi yazdıktan sonra bir iki dakika bekledi ve bir sessizlik oluştuktan sonra, sekreter doktora "neyi bekliyoruz" diye sordu. Doktor da "teyzenin aklına maşallah her şey sonradan geliyor, başka ilaç aklına gelirse yazayım diye bekliyorum" dedi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
İbrahim Fevzi Özdomaniç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Fevzi Özdomaniç, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
İbrahim Fevzi Özdomaniç adresi nerede?İbrahim Fevzi Özdomaniç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Fevzi Özdomaniç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Fevzi Özdomaniç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Fevzi Özdomaniç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Fevzi Özdomaniç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Fevzi Özdomaniç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Fevzi Özdomaniç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İbrahim Fevzi Özdomaniç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.