Çamlaraltı, Kınıklı Cd No:37 Kınıklı Kampüsü, Denizli
k....ç
13 Nisan 2021 tarihinde kapakçık darlığı nedeniyle gittik içimizde bir korku endişe vardı ama hocamızla tanışana kadar gerek ameliyat öncesi bilgilendirmesi gerek sonrası bizi rahatlattı gözünüz arkada kalmasın dedi dediği gibi de oldu ne kadar teşekkür etsek azdır hocamıza minnettarız..
se...n
Ege bolgesinde ve istanbul olsun bir çok hastaneye gittim care bulamadim marfan sendromu hastasiyim damar genislemesi vardi 8 milimden fazlaydi butun doktorlar benden umudunu kesmisti allah binkere razi olsun ibrahim hocam buyük bir amalitatla 15 saatlik amaliyatinla hayata döndum bir seferde deyil tip bir ve tip üc disseksiyon amalilyati oldum yine olsa yine olurum allah size uzun ömürler versin inşallah hocam basarilar
el...3
Bodrumdan sevk ettiklerinde çok endişeliydik.Ancak İbrahim Bey'in ilgisi, profesyonelliği, insancıl yaklaşımını görünce icimiz rahatladı.Eşsiz bir insan kendisiyle ne kadar gurur duysak azdir.Avrupa standartlarında bir Profesör.Başarılarının devamini diliyoruz.
mi...r
Cenabı Allah böyle insanlara uzun ömür versin.İşinin en ustası insan ile iletişimi mükemmel Allah razı olsun Hocam.Teşekkür ederiz.Bütün kardeşlere tavsiye ederim.
ba...z
az...u
işinde gercekten bi profesyen işini cok seven mütavazi kişiligi dört dörtlük gercek bi doktor.hocam sizi tanıdıgıma cok memnun oldum ve basarıların artmasını dilerim teşekkür ederim .
İbrahim Gökşin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Gökşin, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
İbrahim Gökşin adresi nerede?İbrahim Gökşin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlaraltı, Kınıklı Cd No:37 Kınıklı Kampüsü Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Gökşin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Gökşin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Gökşin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Gökşin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Gökşin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Gökşin hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İbrahim Gökşin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları