Tavsiye üzerine gittim.Kalbimde stend var.Bunun kontrollerini hocam yapıyor.Çok efendi bir doktor çok samimi ilgili hastalarına karşı.Halen kontrollerimi hocam takip ediyor.Çok mütavazi güler yüzlü bir insan her hastanın istediği özelliklere sahip bir doktor.
Tavsiye Üzerine gittim.Kalbime stend takılmıştı onu kontrol için gittim.Hastaya yaklaşımı candan davranması çok ama çok ilgili davranıyor. Bundan sonra doktoruma devam edeceğim.Sorularıma açıklayıcı cevap veriyor. Hocanın asistanın çok memnun kaldım.Oraya gittiğimde beni kapıya kadar yolculadı.Kendilerine çok teşekkür ederim.
si...8
Anjio olmak istiyorsanız hiç durmayın.Hani halk arasın da derler ya eli hafif diye.Aynen öyle.Bugün anjio yarın ayaktasınız....
yu...8
Annemi muayene ettirdim çok memnun kaldık ilgili, bilgili, tecrübeli, dürüst Allah işini rast getirsin.
İbrahim Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Gül, Kardiyoloji.
İbrahim Gül adresi nerede?İbrahim Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Gül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Gül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İbrahim Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kardiyologlar
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kardiyologlar
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kardiyologlar