Özel Atasam Hastanesi
Derebahçe Mah. Bahçıvan Sok.No:14, İlkadım, Samsun

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Atasam Hastanesi Diğer

doktor bey çok kibar ama hastalarını dinlediğini düşünmüyorum zira çalışırken kullanmak için verdiği gözlükle artık göremiyorum çünkü uzak için gözlük yazmış kendisi oysa ben bir mali müşavirim artık elime aldığım faturaları okuyamıyorum bir de gelin tekrar yazalım diyorlar. Hastalarını daha iyi dinlemeli

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

doktor beyin hastasiyim gerçekten hastaya oldukça fazla zaman ayırıyor,dinliyor ilgileniyor.Ben çok memnun kaldım tecrübesinden,engin bilgisinden,uyguladığı tedavidende.Artık gözlüğümü çok rahat kullnabilyorum.

Hastası ile yakından ilgili, doğru teşhis ve tedavi ile önce iyi bir insan ve çok değerli ve bilgili bir doktor. Hastası da oldum ve çok memnun kaldım, iligisi ve tedavisinden. Çok teşekkür ederim.

hastaya olan ilgisi.hastalığın kaynağını araştırması ve tedavisininin iyi olması için araştırması,herşeyden ötesi hastasının moralini üst düzeyde tutabilmesi hastalığa karşı tedavi üstünlüğünü hastasına hissettirebilmesi bana göre takdire şayandır.

Çok başarılı buluyorum. Çok iyi bir doktor, ilgili bir doktor.Çevremdekileri hep ona yönlendiriyorum Allah sağlık versinde inş hep bizimle ilgilensin.

Profili düzenle veya yönet