mu...ç
Ben muhamed emin kılıç hoamız ilk öğrencisiyim çok faza kekelemem vardı ortamlara girmekten çekiniyordum öz güven eksikliğim vardı şu anda kekelemem ve öz güvenim%97 düzeldi her ortamda kendimi rahatlılla ifade ede biliyorum hocamızın emeğine sağlık
İbrahim Halil Bal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Halil Bal, Dil ve Konuşma Terapisi.
İbrahim Halil Bal adresi nerede?İbrahim Halil Bal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İmam Bakır MAH. 673 SK. No: 36 İç Kapı No: 1 Haliliye Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Halil Bal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Halil Bal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Halil Bal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Halil Bal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Halil Bal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Halil Bal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İbrahim Halil Bal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Şanlıurfa Dil ve Konuşma Bozuklukları
Şanlıurfa Gecikmiş Dil ve Konuşma
Şanlıurfa Çocukluk Çağı Apraksisi
Şanlıurfa Artikülasyon Bozukluğu
Şanlıurfa Konuşma Sesi Bozuklukları
Şanlıurfa Fonolojik Bozukluklar
Şanlıurfa Akıcılık Bozuklukları
Şanlıurfa Disleksi (Okuma Bozukluğu)
Şanlıurfa Yaygın Gelişimsel Bozukluklar