Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Binevler Mahallesi Üniversite Bulvarı No:160, Şahinbey
Gaziantep Akademi Hastanesi
p_...1
Mükemmel bir doktor..hastasina güven ve huzur veren bir hoca..ilk gebeligimdeyim doğumumu da ibrahim beye yaptıracağım.. Doktoruma güveniyorum..
şu....
Sayın İbrahim hocamınızın tedavisinden beklentim yüksek,1 yıl korundum,8 aydır da hamile kalmak için uğraşıyorum,iğne tedavisi uyguladı doktorum fakat sonuç vermedi:( umarım bu ay bi sonuç alabliriz
ha...u
Çocuk tedavisi yaptı.8 yıldan beri ugraşıyoruz.Hamile kaldı eşim.Herkese öneriyorum.Gaziantepde 8-10 tane kadın dogum uzmanına gittim.En ilgili,en bilgili hastasını aydınlan doktor.
he...i
Mukemmel bir doktor herkese tavsiye ederim benim ilk hamileligimde bizimle cok ilgilendi cok guzel aydinlatirdi ve suan ikinci defa hamileyim ve yine ibrahim beye gidiyorum cok cok memnunum cok iyi ilgileniyor ve rahat konusabiliyoruz insana guven veriyor
gü...k
3 cocugumunda dr ibrahım beydır ona sonsuz minettarım yasadıgım sorunlu hamılelıklerıme ragmen herzaman yanımda olan bır tlf kadar yakın destek olarak gece uykularından kalkıp hastaneye yanıma kosan ibrahım beye sonsuz tesşekurlerımı sunarım...(allah sızden razı olsun ben gözu kapalı tavsıye ederım herkeze)
ay...e
iki bebek sahibi oldum iki bebeğimdede dr.İbrahim büyükbeşeye muayene ve kontrollerime gittim iki bebeğimdede beni çok güzel motive etti önce ALLAH sonra onun sayesinde ikisinide gayet sağlıklı kucağıma aldım burdan kendisine ayrıca tekrar teşekkür ederim ve doktorumu şiddetle tavsiye ederim
bu....
Hamileliğim boyunca verdiği güven sayesinde çok rahat bir hamilelik geçirdim, doğumum % 70 sezeryan gibi görünürken sayesinde normal doğum yaptım, mükemmel bir doktor, herkese tavsiye ederim, hamileliğim ve doğumumda gösterdiği ilgi için de ayrıca çok teşekkür ederim.
na...t
3 yıllık evliyim bu süre zarfında normal yollardan gebe kalamadım.tabi bu zamana kadar da bütün kontrollerimiz yapıldı ve hiç bir saglık problemne rastlanmadı.ve bir yakınımın tafsiyesi ile ibrahim bey'e mürazat ettik olumlu yönde sonuç aldık.1 aylık ilaç tedavisi sonucu gebe kaldım aslında takdiri ilahidir de ibrahim beyde bize vesile olmuştur .biz doktorumuzdan çok memnunuz 5 aylık gebeyim her şey yolunda kaçtane dogum yaparsam yapayım tercihimiz ibrahim bey olacaktır.İBRAHİM BEY!E ÇOK TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.
İbrahim Halil Büyükbeşe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Halil Büyükbeşe, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size İbrahim Halil Büyükbeşe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
İbrahim Halil Büyükbeşe adresi nerede?İbrahim Halil Büyükbeşe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Binevler Mahallesi Üniversite Bulvarı No:160 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Halil Büyükbeşe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Halil Büyükbeşe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Halil Büyükbeşe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Halil Büyükbeşe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Halil Büyükbeşe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Halil Büyükbeşe hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İbrahim Halil Büyükbeşe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları