Odyoloji Randevusu
Odabaşı, 60/2 Sokak No:4, Hatay
Yaşam Park Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Odabaşı, 60/2 Sokak No:4, Hatay
Yaşam Park Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Herkese merhabalar. Ben Odyolog İbrahim Kablan. Daha önce üniversite hastanesinde ve rehabilitasyon merkezinde çalışma fırsatım oldu. Buna ek olarak işitme cihazları ve koklear implant üzerine sertifikalar aldım. Şu anda da rehabilitasyon merkezinde aktif olarak hizmet vermekteyim.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Ody. İbrahim Kablan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İbrahim Kablan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Kablan, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size İbrahim Kablan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Odyoloji Randevusu, Normal Randevu.
İbrahim Kablan adresi nerede?İbrahim Kablan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odabaşı, 60/2 Sokak No:4 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Kablan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Kablan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Kablan hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Kablan ile Arapça, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Kablan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Kablan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Kablan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar