gö....
Harika bir doktor..Annem e kalça protezi takıldı.kendisi ve ekibinden çok memnun kaldım.kendisi ve ekibi çok özverili ve çok çalışkan.Her şeyden önce kendini ve bir yakınınızı güvenli ellere teslim ettiğinizden emin oluyorsunuz.Biz annemizi güvenli ellere teslim ettiğimizden emin olduk Hem sağlık hem insani yönden.Hiç durmadan çalışan güler yüzlü ekibinden ve kendisinden çok memnun kaldık. Prof Dr.İbrahim Karaman ve ekibini tavsiye ediyorum.Güvenle gidebilirsiniz..
Zatürre tanısı koydu hastamıza. Hastanelerinde yeterli donanım olmadığını söyleyerek sevk etmek istedi. Bu sırada covid teşhisi kondu. Hastamızı direkt yoğun bakıma aldılar. Günlerdir yanlış teşhisi ve bizi oyalamasının acısını çekiyoruz. Bir daha gitmem. Tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
eb....
Çok iyi, fazlasıyla ilgili bir doktor. Bulabileceğiniz nadir doktorlardan. Sizinle birebir ilgileniyor. Mümkün olduğunca anlayabileceğiniz bir dilde hastalığınızı anlatıyor.
fu...k
super bir doktor hic dusunmeden gitmenizi tavsiye ederim...herseyin hakkını veriyo
az...a
HARİKA BİR HEKİM.GEREK TEŞHİS GEREK BİLGİLERİ MÜKEMMEL,HER ÖNCE HASTAYA YAKLAŞIMI ÇOK GÜZEL.KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDER AYNI İLGİ VE ALAKAYLA MESLEK HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM.SAYGILAR
si...m
bilgisiyle,insanlığıyla mükemmel bir doktor..kesinlikle tavsiye ediyorum..
d....n
Hipertansiyon hastasıyım.Önerdiği ilaçlarla yaşamım düzene girdi.Bu konuda güvenle öneriyorum.
be...ı
sevgi hastanesinin dahiliye doktorları arasında 1 numara işinin uzmanı teşhis ve tedavide en iyisi astım ve tansiyon hastasıyım verdiği ilaçlarla şimdi daha rahatladım tanıdığım bütün arkadaş eş ve dosta doktorumuzu öneriyoruz
İbrahim Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Kahraman, İç Hastalıkları.
İbrahim Kahraman adresi nerede?İbrahim Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi No:46 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Kahraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Kahraman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Kahraman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Kahraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İbrahim Kahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları