İç Hastalıkları Randevusu
Hemaferez
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
a....)
5-6 yıldır kendisine gidiyoruz. Çok memnunuz kendisinden. Benim ve eşimin genel kontrollerini yapıyor. Teşhisi çok iyi. Verdiği ilaçlardan da olumlu sonuçlar alıyoruz. Şimdi eşimde şeker çıktı. İlaç tedavisiyle başladık. İyi gidiyor şu anda. Hiçbir sıkıntımız yok. Çok ilgili bir doktor. Hastasını unutmuyor. İyi bir insan, kendisini seviyoruz. İlk başvurduğumda brusella tanısını yoktu. Kısa sürede tedavi etti beni.
d....u
İnsülin direnci için başvurdum. İbrahim Bey'i kendim tercih ettim. Kan tahlili istedi. Sonuçlarına göre ilaç tedavisi önerdi. İlaçlara başladım. İyi bir doktor. Güler yüzlü, sevecen ve bilgili. Memnunum kendisinden.
b....e
Yorgunluk vb. şikayetlerim vardı. Bu sebeplerden dolayı başvurdum. Test yapıldı. B12 ve D vitamini eksikliği çıktı. İlaç tedavisine başladık. Kontrole gittim, değerlerim normal seviyeye gelmiş. İlaçları bıraktım. İlgili ve alanında uzman. Memnunum kendisinden. Bir şikayetim olursa tekrardan kendisini tercih ederim.
d....d
Tiroid hastasıyım. 11 yıldır kendisine gidiyorum. Tedavilerinden ve kendisinden çok memnunum. Takipli hastasıyım. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. İlgili bir hoca. Hasta odaklı ilerliyor.
e....y
Rutin testler için başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. D vitamini eksikliği çıktı. İlaç kullanmaya başladım. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamalarını yapıyor. Çok memnunum kendisinden. En iyi açıklama yapıp hastasını bilgilendiren doktorlardan birisi.
g...
Dahiliye uzmanı İbrahim Karadağ doktorumuzun yıllardır hastalarındanım. Teşhisi nokta atıştır, tedavisi mükemmel. Ulaşması çok kolay, ben çok memnunum. En son annemi getirdim, 84 yaşında zatürre dedi. Tetkiklerden ve muayeneden sonra verdiği ilaçlar çok iyi geldi. Kontrole çağırdı, tekrar muayene etti. Ben çok korktum, yaşlılarda çok tehlikeli ama doktorumuz çok güzel ilgilendi.
ye...z
Doktorumuz İbrahim beye buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Kendisi ilgili,saygılı,yardım sever bir doktor.Eşimin rahatsızlığı süresince çok ilgilendi takibe aldı sağolsun.Tansiyon hastası olduğunu öğrendiğimiz eşim şuan gayet iyi durumda.Doktorumuzu gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
İbrahim Karadağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Karadağ, İç Hastalıkları. Size İbrahim Karadağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
İbrahim Karadağ adresi nerede?İbrahim Karadağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Soğukkuyu Mahallesi 1846/7. Sokak No:3 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Karadağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Karadağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Karadağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Karadağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Karadağ hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Karadağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Karadağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Karadağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Karadağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Karadağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, İbrahim Karadağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Karadağ hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Karadağ, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce İbrahim Karadağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir İç Hastalıkları Uzmanları
Aliağa İç Hastalıkları Uzmanları
Narlıdere İç Hastalıkları Uzmanları
Bursa İç Hastalıkları Uzmanları
Salihli İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (12)Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Unico Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları