Nakit, Kredi kartı

Enjeksiyon Iv

Esd (Sedimantasyon)

İç Hastalıkları Randevusu

Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi

Dr. İbrahim Karadağ, Metropol Aliağa Tıp Merkezi'nde İç Hastalıkları branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

5-6 yıldır kendisine gidiyoruz. Çok memnunuz kendisinden. Benim ve eşimin genel kontrollerini yapıyor. Teşhisi çok iyi. Verdiği ilaçlardan da olumlu sonuçlar alıyoruz. Şimdi eşimde şeker çıktı. İlaç tedavisiyle başladık. İyi gidiyor şu anda. Hiçbir sıkıntımız yok. Çok ilgili bir doktor. Hastasını unutmuyor. İyi bir insan, kendisini seviyoruz. İlk başvurduğumda brusella tanısını yoktu. Kısa sürede tedavi etti beni.

İnsülin direnci için başvurdum. İbrahim Bey'i kendim tercih ettim. Kan tahlili istedi. Sonuçlarına göre ilaç tedavisi önerdi. İlaçlara başladım. İyi bir doktor. Güler yüzlü, sevecen ve bilgili. Memnunum kendisinden.

Yorgunluk vb. şikayetlerim vardı. Bu sebeplerden dolayı başvurdum. Test yapıldı. B12 ve D vitamini eksikliği çıktı. İlaç tedavisine başladık. Kontrole gittim, değerlerim normal seviyeye gelmiş. İlaçları bıraktım. İlgili ve alanında uzman. Memnunum kendisinden. Bir şikayetim olursa tekrardan kendisini tercih ederim.

Tiroid hastasıyım. 11 yıldır kendisine gidiyorum. Tedavilerinden ve kendisinden çok memnunum. Takipli hastasıyım. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. İlgili bir hoca. Hasta odaklı ilerliyor.

Rutin testler için başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. D vitamini eksikliği çıktı. İlaç kullanmaya başladım. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamalarını yapıyor. Çok memnunum kendisinden. En iyi açıklama yapıp hastasını bilgilendiren doktorlardan birisi.

Dahiliye uzmanı İbrahim Karadağ doktorumuzun yıllardır hastalarındanım. Teşhisi nokta atıştır, tedavisi mükemmel. Ulaşması çok kolay, ben çok memnunum. En son annemi getirdim, 84 yaşında zatürre dedi. Tetkiklerden ve muayeneden sonra verdiği ilaçlar çok iyi geldi. Kontrole çağırdı, tekrar muayene etti. Ben çok korktum, yaşlılarda çok tehlikeli ama doktorumuz çok güzel ilgilendi.

Y
Konum: başka bir yer Diğer

Doktorumuz İbrahim beye buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Kendisi ilgili,saygılı,yardım sever bir doktor.Eşimin rahatsızlığı süresince çok ilgilendi takibe aldı sağolsun.Tansiyon hastası olduğunu öğrendiğimiz eşim şuan gayet iyi durumda.Doktorumuzu gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.