Adrenalektomi
Üriner Diversiyon Cerrahisi
Ürografi
Ürostomi
İbrahim Karnak Muayenehanesi
İntravenöz Pyelografi ( İvp )
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı
İzmir Atatürk Lisesi’ni 1983’te, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni 1990’da üçüncülük onur derecesi ile bitirdim. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimimi tamamlayarak 1997’de uzman, 1999’da yardımcı doçent, 2002’de doçent, 2007’de profesör oldum. Aynı zamanda Çocuk Ürolojisi uzmanlığım bulunmaktadır.
Prof. Dr. Cihat Tahsin Gürson Bilimsel Araştırma üçüncülük ödülü (1994), GATA 100. Yıl Ulusal Tıp Araştırma üçüncülük ödülü (1999), Hacettepe Üniversitesi Bilim Teşvik Ödülü (1999), ODTÜ Prof. M.N. Parlar Araştırma Teşvik Ödülü (2003), Eczacıbaşı Tıp Teşvik Ödülü (2004), TÜBA-GEBİP Seçkin Genç Bilimci Ödülü ve Bilim Bursu (2004), TÜBİTAK Bilim Teşvik Ödülü (2005) ve Bayındır Hastanesi 10. Tıp Ödülleri Bilim Ödülü’nü (2009) aldım.
2005-2006 yıllarında, FULBRIGHT ve TÜBİTAK NATO-B2 burs programları kapsamında, Amerika Birleşik Devletleri’nde Cleveland Clinic Foundation, Glickman Urological Institute, Çocuk Ürolojisi Bölümü’nde Araştırmacı Öğretim Üyesi olarak çalıştım.
Çocuk ürolojisi, çocuk göğüs cerrahisi, yenidoğan cerrahisi ve karın cerrahisi başta olmak üzere, çocuk cerrahisinin tüm konuları ile ilgilenmekteyim.
k....y
İbrahim hocamı uzun araştırmalar sonucu buldum ve iyiki karsima çıktı diyebilecegim bir hekim. Kendisi sadece bir hekim değil guleryuzlu babacan tavırlarıyla psikolojik olarak tedavi sürecini en güzel şekilde geçirdik sayesinde. Çocuğum prematüre doğdu ve baştan beri kasik fıtığı vardı dört kere farklı yerlerde ameliyat ettirmemize rağmen sürekli tekrar ediyordu en son arastirmalarim sonucunda da İbrahim hocama getirdim iyiki getirmisim çocuğuma ve bize yaklaşımı merhameti empatisi candanligi bir yana o kadar başarılı bir ameliyat geçirdikki umarım hep böyle devam eder. Ankara da en iyi çocuk cerrahlarindan diyebilirim bir anne olarak herkese tavsiye ediyorum.
s....s
İbrahim hocam ile 2015 yılında tanıştık 1.5 yaşındaki oğluma testis tümörü teşhisi konulunca ne yapacağımızı şaşırdık doktor arayışına girdik değerli bi akrabamız bizi İbrahim hocaya yönlendirdi hiç zaman kaybetmeden muayenehanesine gittik çok sevecen Babacan yaklaştı bize endişemizi tatlı diliyle yatıştırmaya çalıştı bütün tetkiklerle birebir ilgilendi ameliyatı en ince ayrıntısına kadar anlatarak bizi rahatlatmaya çalıştı elinden geleni yapacağını söyledi ve yaptı da ameliyattan tutun patoloji sonucunun gelmesine kadar her saniye iletişimde olduk çok rahat sorular sorduk cevaplarını aldık patoloji sonucunu bizzat beni arayarak haber verdi hala hatırladıkça duygulanırım ağlarım her zaman duacısıyım aklıma geldikçe dua ederim ona o güzel haberi verdiği için temizdi sonucumuz tedaviye gerek kalmadan kurtulmuştuk o tümörden gözünüz kapalı gidebilirsiniz 4/4 lük bi doktor
es...
6 ay önce 12 aylik kızım masal ada' ya hacettepe de nöroblastom teşhisi konuldu herkes gibi ailece büyük bir yıkım yaşadık bebeğimin sol göğüs boşluğunda büyük bir kitle çıktı 4kür kemoterapi sonrasi hafif küçülme oldu ve ameliyat şansı oldu onkoloji doktorumuz prof.dr.ibrahim karnak hocamıza yonlendirdi zaman kaybetmeden randevumuzu oluşturduk büyük riskli bir ameliyat bebeğimi bekliyordu korkarak girdiğim o odadan derin bir nefes alarak çıktık en ince ayrıntısına kadar bana ve eşime sabırla anlattı Aklımızda hiçbir soru işareti kalmadan gün planlayıp ayrıldık bebeğimin emin ellerde olmanın mutlulugu ile uzun süren operasyonla tümörünun tamamını çıkartıgece gündüz demeden hastanede sürekli yanımızda oldu pansumani sadece kendi yaptı hic zorluk yasamadik hayattaki en büyük şansımız oldu rabbime sonsuz şükürler olsun karşımıza çıkardı İbrahim hocamızı Kızım 10 gün oldu hızla toparlandı. guleryuzunuz her çocuğa umud olsun sizi Masal Ada ve doğu ailesi çok seviyoruz
gü...n
Bir akşam, 3,5 yaşındaki kızımda nöroblastom olduğunu öğrendikten sonra aradığım, derdimi dahi anlatamazken beni sabır ile dinleyen, bu saatte nereden bulayım radyolojiyi, onkolojiyi demeyen, hepsi ile bizzat görüşen, gerekli düzenlemeleri yapan, tüm tetkik ve tedavi sürecini anbean birebir takip eden, sonrasında da çok zor bir cerrahi müdahaleyi başarı ile gerçekleştiren eşsiz insan. Gerek bizi doğru şekilde yönlendirmesi ile, gerek doğru öngörülüleri ile, gerekse bana ve aileme yapmış olduğu bilgilendirmeler ile bu zorlu süreçte sürekli yanımızda olan, ameliyat sonrası her gün defalarca kızımı kontrole gelen saygıdeğer hocam, ben ne yapsam etsem sizin hakkınızı teslim edemem, Allah razı olsun, sağ olun, var olun.
Saygı ve Şükranlarım ile
mu...l
Kızımın fıtık muayene ve ameliyatı için ibrahim bey ile tanıştık. İnternetten cep telefonuna ulaştım mesaj attım hemen dönüş yaptı daha sonra karşılıklı görüşerek muayene ve ameliyat için karar verdik. Her aşamada çok bilgilendirici ve benim için önemli olan zaman konusunda çok yardımcı oldu. İşinde çok profesyonel olduğu kadar iletişim konusundada çok iyi birisidir. Biz kendisinden gayet memnun kaldık. Çocuk Cerrahisi alanında sıkıntısı olanların tereddüt etmeden başvurmasını tavsiye ediyorum.
s....d
İbrahim Hocam,
En kıymetli varlığınızı gönül rahatlığı ile teslim edebileceğiniz, işinde son derece uzman ve tecrübe sahibi, aynı zamanda da hastasına bir baba/dede şefkati ile yaklaşan, çok değerli bir çocuk cerrahı ve hocadır.
Kendisiyle kızımın ve ailesi olarak bizim çok zor bir zamanımızda, kötü huylu yumurtalık tümörünün henüz teşhis konmadığı, ne olduğunu anlamaya çalıştığımız bir anda tanıştık. O gün kader bizim karşımıza İbrahim Hoca’mızı çıkardığı için gerçekten çok şanslı hissediyoruz.
Daha ilk görüşmede, bazı öngörülerde bulundu hastalıkla ilgili ve hepsi doğruydu. Ayrıca bizi onkoloji ile ilgili gene çok kıymetli bir hocamıza yönlendirdi sağolsun. Sayesinde vakit kaybetmeden tedaviye başlanabildi. Bu zor hastalık süreci boyunca, ameliyat aşamasına gelinceye kadar, yani onkoloji tedavimiz sırasında da sürekli yakından takip etti. Ameliyat zamanı geldiğinde çok sevindik ve bizimle hep hem sevincimizi paylaştı, hem de üzüntülü olduğumuz zamanlarda yapıcı yönlendirmeleriyle yanımızda oldu. Son derece başarılı bir ameliyat ile kızımızı tümörden kurtardı, ameliyat sonrası da hep çok yakından takip etti, her sabah akşam kızımızı bizzat kontrol edip pansumanını dahi kendisi yaptı. Şu an ameliyattan bu yana 3 ay geçti, onkoloji tedavimiz de bitti çok şükür, ama İbrahim Hocam kızımızın tüm tetkiklerini hala yakından takip ediyor, asla bırakmıyor, her daim bizi bilgilendiriyor. Sorularımıza bıkmadan usanmadan cevap veriyor, iyi ki İbrahim Hocam gibi bir doktorumuz var. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.
m....
Oğlum doğunca peygamber sünneti olduğunu söylediler. Amasya ve Merzifon da bir kaç seanslık operasyon olması gerektiği söylenmişti. Hocamız yaptığı kontrolde hassas bir sünnet operasyonu ile ameliyata gerek kalmadan sorunun düzeltilebilir olduğunu söyledi ve mart 2021 yılında operasyon yapıldı. Bunun yanında çocuğun boyun bölgesinde deri altında beyazlık olduğunu gösterdik. Bir seansda hem sünnet hemde boynundaki deri altında bulunan kitleyi çıkartarak bizi rahatlatmıştır. Kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
ay...n
İbrahim hocamla internetten yorumlar sayesinde tanıştık.oğlumda kist vardı operasyonu bizzat kendisi yaptı.Oğlum doktorumuz sayesinde hastane fobisini yendi resmen,çocuklara nasıl yaklaşacağını çok iyi biliyor,zaten işinde profosyenel bir doktor, çok rahat sorunsuz bir operasyon geçirdik hocamın sayesinde. öncesinde ve sonrasında bizimle o kadar güzel ilgilendi ki ona teşekkürü bir borç bildim. Allah razı olsun hocam sizden,eksik olmayın.
ay...
Oğlum hipospadias dan ameliyat oldu başka bir hastane ve doktorda. Hocamızı tedavimizin olmadığını düşündüğümüz bir aşamada bulduk ve çok pişmanız neden daha önce hocamızı bulmadık diye baya bir üzüldük. Hocamızın muayene esnasında çocuk psikolojisini anlayıp ona göre hareket etmesi,6 yaşındaki oğluma yaptığı muayenenin aşamasını anlatması,bizlere detaylı olarak tedavinin devamını anlatması gerçekten çok iç rahatlatıcı süreç oldu bizim için. Çok teşekkür ederiz
Dr.İbrahim KARNAK beye oğlumu böbrek, safra kesesi taşı ve idrar yolları enfeksiyonu için muayene ettirdim her şeyi en küçük detayına kadar anlatımı ilgi ve bilgisi ile katkılarından dolayı değerli hocama teşekkür ederim. Kesinlikle hocamı tavsiye ederim.
İbrahim Karnak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Karnak, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Ürolojisi. Size İbrahim Karnak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Cerrahisi, Lobektomi, Splenektomi, Laparoskopik Adrenalektomi, Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu, Esd (Sedimantasyon), Tam Idrar Tahlili(Tit), Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi, Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi, Lokal Anestezi.
İbrahim Karnak adresi nerede?İbrahim Karnak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 31/24 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Karnak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Karnak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Karnak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Karnak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Karnak hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Karnak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Karnak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Karnak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Karnak hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, İbrahim Karnak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları